TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Осуммината на Оушн”: Крадењето никогаш не било толку забавно

Точка - 16.04.2018

Официјалниот трејлер за „Осуммината на Оушн” пристигна и е полн со најголемите ѕвезди на Холивуд. Најновиот „Оушн” филм е женски спиноф од франшизата „Единаесетмина на Оушн”, во кој главната улога ја толкува Сандра Булок, како Деби Оушн, сестрата ...

Официјален трејлер за „Ocean’s 8“

Локално - 16.04.2018

Пристигна и официјалниот трејлер за „Ocean’s 8“ и тој е преполн со најголемите ѕвезди од Холивуд. Женскиот спиноф на култниот „Ocean’s 11“ е предводен од Сандра Булок, која во филмот се појавува во улогата на сестрата на Дени Оушн, предводникот на ...

„Осуммината на Оушн” пристигнуваат во кино салите на 8 Јуни!

ЗаЗабава - 18.04.2018

Официјалниот трејлер за „Осуммината на Оушн” пристигна и е полн со најголемите ѕвезди на Холивуд. Најновиот „Оушн” филм е женски спиноф од франшизата „Единаесетмина на Оушн”, во кој главната улога ја толкува Сандра Булок, како Деби Оушн, сестрата ...

Официјален трејлер за „Ocean’s 8“

Орбис - 18.04.2018

Пристигна и официјалниот трејлер за „Ocean’s 8“ и тој е преполн со најголемите ѕвезди од Холивуд. Женскиот спиноф на култниот „Ocean’s 11“ е предводен од Сандра Булок, која во филмот се појавува во улогата на сестрата на Дени Оушн, предводникот на ...