TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Отворено со Саше Димовски: Да се живее со делумна ампутација на нога, бајпас, срцев удар и да не се чека судбината да ...

Факултети - 13.01.2018

Дијабетес, делумна ампутација на ногата, операција за бајпас, па срцев удар со два стента, редовно третирање на дијабетско стапало... Звучи и опасно и страшно и никој не би сакал да поминува низ таква здравствена голгота.

Отворено со Саше Димовски: Да се живее со делумна ампутација на нога, бајпас, срцев удар и да не се чека судбината да ...

Либертас - 13.01.2018

Дијабетес, делумна ампутација на ногата, операција за бајпас, па срцев удар со два стента, редовно третирање на дијабетско стапало… Звучи и опасно и страшно и никој не би сакал да поминува низ таква здравствена голгота.

Отворено со Саше Димовски: Да се живее со делумна ампутација на нога, бајпас, срцев удар и да не се чека судбината да ...

Скопје24 - 13.01.2018

Дијабетес, делумна ампутација на ногата, операција за бајпас, па срцев удар со два стента, редовно третирање на дијабетско стапало… Звучи и опасно и страшно и никој не би сакал да поминува низ таква здравствена голгота.