TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заврши снимањето на серијата „Игрa на престолите“

Макфакс - 12.07.2018

По повеќе од девет месеци, заврши снимањето на последната осма сезона на серијата „Игри на престолот“. Во неа фановите ги очекуваат шест нови епизоди кои продукцијата успеа да ги држи во тајност со неверојатно осигурување.

Снимањето на Game of Thrones засекогаш заврши

Таратур - 12.07.2018

Серијата Game of Thrones заврши со снимањето на последната осма сезона и тоа после повеќе од девет месеци. Во последната сезона фановите ги очекуваат шест нови епизоди кои продукцијата успеа да ги задржи во тајност со неверојатно обезбедување.

(ФОТО) Засекогаш завршило снимањето на „Игри на престолите“

Екран - 11.07.2018

Серијата „Игри на престолите завршилоа со снимањето на осмата и последна сезона, и тоа после повеќе од девет месеци. Во последната сезона фановите ги очекуваат шест нови епизоди кои продукцијата успеала да ги задржи во тајност со неверојатно ...