TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Рускиот „На работ“ и канадскиот „Врева“ – најдобри според средношколците на „Џифони Македонија“

МКД - 13.10.2021

Рускиот филм „На работ“ (On the edge) во режија на Едуард Бордуков е најдобар филм според жирито на сениорите на 9. Филмски фестивал за млади „Џифони Македонија“. Продуцентот на филмот Михаил Дегтиар беше гостин на фестивалот и синоќа на затворањето ...

Затворен 9. „Џифони Македонија“, рускиот „На работ“ и канадскиот „Врева“ избрани за најдобри филмови

Факултети - 13.10.2021

Рускиот „На работ“ и канадскиот „Врева“ беа избрани за најдобри филмови според средношколците на синоќешното затворање на 9. издание на Филмскиот фестивал „Џифони Македонија“. „На работ“ (On the edge) во режија на Едуард Бордуков е најдобар филм ...

Рускиот „На работ“ и канадскиот „Врева“ – најдобри според средношколците на „Џифони Македонија“

Република - 13.10.2021

Рускиот филм „На работ“ (On the edge) во режија на Едуард Бордуков е најдобар филм според жирито на сениорите на 9. Филмски фестивал за млади „Џифони Македонија“. Продуцентот на филмот Михаил Дегтиар беше гостин на фестивалот и синоќа на затворањето ...

Рускиот „На работ“ и канадскиот „Врева“ – најдобри според средношколците на „Џифони Македонија“

Независен - 13.10.2021

Рускиот филм „На работ“ (On the edge) во режија на Едуард Бордуков е најдобар филм според жирито на сениорите на 9. Филмски фестивал за млади „Џифони Македонија“. Продуцентот на филмот Михаил Дегтиар беше гостин на фестивалот и синоќа на затворањето ...

Ученици од Куманово, Кавадарци Прилеп и Маврово-Ростуше онлајн учествуваа на „Џифони Македонија“

Кумановски м. - 13.10.2021

Педесетина ученици од Кавадарци, Прилеп, Куманово и од Маврово-Ростуше во изминатите денови учествуваа на 9. Филмски фестивал за млади „Џифони Македонија“ од своите училишта или домови. Преку т.н Џифони-хабови тие ги следеа активностите на кадетите ...

Средношколци од Кавадарци, Прилеп, Куманово и од Маврово-Ростуше преку Џифони-хабовите беа дел од фестивалот

Екран - 13.10.2021

Педесетина ученици од Кавадарци, Прилеп, Куманово и од Маврово-Ростуше во изминатите денови учествуваа на 9. Филмски фестивал за млади „Џифони Македонија“ од своите училишта или домови. Преку т.н Џифони-хабови тие ги следеа активностите на кадетите ...

Рускиот „На работ“ и канадскиот „Врева“ – најдобри според средношколците на „Џифони Македонија“

Опсервер - 13.10.2021

– Рускиот филм „На работ“ (On the edge) во режија на Едуард Бордуков е најдобар филм според жирито на сениорите на 9. Филмски фестивал за млади „Џифони Македонија“. Продуцентот на филмот Михаил Дегтиар беше гостин на фестивалот и синоќа на ...

Рускиот „На работ“ и канадскиот „Врева“ најдобри филмови според средношколците на „Џифони Македонија“

Радио МОФ - 13.10.2021

Рускиот филм „На работ“ (On the edge) во режија на Едуард Бордуков е најдобар филм според жирито на сениорите на 9. Филмски фестивал за млади „Џифони Македонија“. Продуцентот на филмот Михаил Дегтиар беше гостин на фестивалот и синоќа на затворањето ...

Рускиот „На работ“ и канадскиот „Врева“ – најдобри според средношколците на „Џифони Македонија“

Екран - 13.10.2021

Рускиот филм „На работ“ (On the edge) во режија на Едуард Бордуков е најдобар филм според жирито на сениорите на 9. Филмски фестивал за млади „Џифони Македонија“. Продуцентот на филмот Михаил Дегтиар беше гостин на фестивалот и синоќа на затворањето ...

Рускиот „На работ“ и канадскиот „Врева“ – најдобри филмови избрани на „Џифони Македонија“

Мета - 13.10.2021

Рускиот филм „На работ“ (On the edge) во режија на Едуард Бордуков е најдобар филм според жирито на сениорите на 9. Филмски фестивал за млади „Џифони Македонија“. Продуцентот на филмот Михаил Дегтиар беше гостин на фестивалот и синоќа на затворањето ...

Рускиот „На работ“ и канадскиот „Врева“ – најдобри според средношколците на „Џифони Македонија“

Слободен Печат - 13.10.2021

Рускиот филм „На работ“ (On the edge) во режија на Едуард Бордуков е најдобар филм според жирито на сениорите на 9. Филмски фестивал за млади „Џифони Македонија“. Продуцентот на филмот Михаил Дегтиар беше гостин на фестивалот и синоќа на затворањето ...

Рускиот „На работ“ и канадскиот „Врева“ – најдобри според средношколците на „Џифони Македонија“

MakPress - 13.10.2021

Рускиот филм „На работ“ (On the edge) во режија на Едуард Бордуков е најдобар филм според жирито на сениорите на 9. Филмски фестивал за млади „Џифони Македонија“. Продуцентот на филмот Михаил Дегтиар беше гостин на фестивалот и синоќа на затворањето ...

Рускиот „На работ“ и канадскиот „Врева“ – најдобри според средношколците на „Џифони Македонија“

Хаштаг - 13.10.2021

Рускиот филм „На работ“ (On the edge) во режија на Едуард Бордуков е најдобар филм според жирито на сениорите на 9. Филмски фестивал за млади „Џифони Македонија“. Продуцентот на филмот Михаил Дегтиар беше гостин на фестивалот и синоќа на затворањето ...

Доделени наградите на 9-от Филмски фестивал за млади „Џифони Македонија“

Точка - 13.10.2021

Рускиот филм „На работ“ (On the edge) во режија на Едуард Бордуков е најдобар филм според жирито на сениорите на 9-от Филмски фестивал за млади „Џифони Македонија“. Продуцентот на филмот Михаил Дегтиар беше гостин на фестивалот и синоќа на ...

Средношколци од Кавадарци, Прилеп, Куманово и од Маврово-Ростушепреку Џифони-хабовите беа дел од фестивалот

Екран - 12.10.2021

Педесетина ученици од Кавадарци, Прилеп, Куманово и од Маврово-Ростуше во изминатите денови учествуваа на 9. Филмски фестивал за млади „Џифони Македонија“ од своите училишта или домови. Преку т.н Џифони-хабови тие ги следеа активностите на кадетите ...

Средношколци од Кавадарци, Прилеп, Куманово и од Маврово-Ростуше преку Џифони-хабовите беа дел од фестивалот

Frontline - 12.10.2021

Педесетина ученици од Кавадарци, Прилеп, Куманово и од Маврово-Ростуше во изминатите денови учествуваа на 9. Филмски фестивал за млади „Џифони Македонија“ од своите училишта или домови. Преку т.н Џифони-хабови тие ги следеа активностите на кадетите ...

Средношколци од Кавадарци, Прилеп, Куманово и од Маврово-Ростуше преку Џифони-хабовите беа дел од фестивалот

Република - 12.10.2021

Педесетина ученици од Кавадарци, Прилеп, Куманово и од Маврово-Ростуше во изминатите денови учествуваа на 9. Филмски фестивал за млади „Џифони Македонија“ од своите училишта или домови. Преку т.н Џифони-хабови тие ги следеа активностите на кадетите ...

Средношколци од Кавадарци, Прилеп, Куманово и од Маврово-Ростушепреку Џифони-хабовите беа дел од фестивалот

Хаштаг - 12.10.2021

Педесетина ученици од Кавадарци, Прилеп, Куманово и од Маврово-Ростуше во изминатите денови учествуваа на 9. Филмски фестивал за млади „Џифони Македонија“ од своите училишта или домови. Преку т.н Џифони-хабови тие ги следеа активностите на кадетите ...

Ученици од Кавадарци, Куманово, Прилеп и Маврово-Ростуше онлајн учествуваа на „Џифони Македонија“

Опсервер - 12.10.2021

– Педесетина ученици од Кавадарци, Прилеп, Куманово и од Маврово-Ростуше во изминатите денови учествуваа на деветтото издание на филмски фестивал за млади „Џифони Македонија“ од своите училишта или домови.

Ученици од Кавадарци, Куманово, Прилеп и од Маврово-Ростуше онлајн учествуваа на „Џифони Македонија“

Република - 12.10.2021

Педесетина ученици од Кавадарци, Прилеп, Куманово и од Маврово-Ростуше во изминатите денови учествуваа на 9. Филмски фестивал за млади „Џифони Македонија“ од своите училишта или домови. Преку т.н Џифони-хабови тие ги следеа активностите на кадетите ...

Ученици од Кавадарци, Куманово, Прилеп и Маврово-Ростуше онлајн учествуваа на „Џифони Македонија“

MakPress - 12.10.2021

Педесетина ученици од Кавадарци, Прилеп, Куманово и од Маврово-Ростуше во изминатите денови учествуваа на деветтото издание на филмски фестивал за млади „Џифони Македонија“ од своите училишта или домови.

Ученици од Куманово, Прилеп, Кавадарци и од Маврово-Ростуше онлајн учествуваа на „Џифони Македонија“

Kumanovo News - 12.10.2021

Педесетина ученици од Куманово, Кавадарци, Прилеп и од Маврово-Ростуше во изминатите денови учествуваа на 9. Филмски фестивал за млади „Џифони Македонија“ од своите училишта или домови. Преку т.н Џифони-хабови тие ги следеа активностите на кадетите ...

„Џифони Македонија“: Да го чуеме гласот на младите и да го направиме овој свет подобар

Република - 12.10.2021

Вечерва во 19.30 часот во Кинотеката ќе се одржи завршната вечер каде ќе биде прикажано сработеното, а ќе бидат прогласени најдобрите филмови во сите натпреварувачки категории. Завршната вечер ќе биде пренесувана и на фејсбук-страницата на ...

Со прогласување на најдобрите - вечерва се затвора „Џифони Македонија“

Факултети - 12.10.2021

Со прогласувањето на најдобрите филмови во сите натпреварувачки категории, вечерва во 19:30 часот ќе биде комплетирано 9. издание на Филмскиот фестивал за млади „Џифони Македонија“. Завршната вечер ќе биде пренесувана и на фејсбук-страницата на ...

Во Кинотека завршна вечер на „Џифони“ фестивалот

Опсервер - 12.10.2021

Во Кинотеката вечер ќе се одржи завршната вечер на филмскиот фестивал за млади „Џифони“, каде ќе биде прикажано сработеното, а ќе бидат прогласени и најдобрите филмови во сите натпреварувачки категории.

„Џифони Македонија“: Да го чуеме гласот на младите и да го направиме овој свет подобар

Екран - 12.10.2021

В ечерва во 19.30 часот во Кинотеката ќе се одржи завршната вечер каде ќе биде прикажано сработеното, а ќе бидат прогласени најдобрите филмови во сите натпреварувачки категории. Завршната вечер ќе биде пренесувана и на фејсбук-страницата на ...

Во Кинотека завршна вечер на „Џифони“ фестивалот

MakPress - 12.10.2021

Во Кинотеката вечер ќе се одржи завршната вечер на филмскиот фестивал за млади „Џифони“, каде ќе биде прикажано сработеното, а ќе бидат прогласени и најдобрите филмови во сите натпреварувачки категории.

„Џифони Македонија“: Да го чуеме гласот на младите и да го направиме овој свет подобар

Слободен Печат - 12.10.2021

Вечерва во 19.30 часот во Кинотеката ќе се одржи завршната вечер каде ќе биде прикажано сработеното, а ќе бидат прогласени најдобрите филмови во сите натпреварувачки категории. Завршната вечер ќе биде пренесувана и на фејсбук-страницата на ...

Филмскиот фестивал за млади „Џифони Македонија“ завршува вечерва

Мета - 12.10.2021

Вчера завршија со работа сите работилници и другата филмска програма од Филмскиот фестивал за млади „Џифони Македонија“, а вечерва во 19.30 часот во Кинотеката ќе се одржи завршната вечер каде ќе биде прикажано сработеното, а ќе бидат прогласени ...