TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Volvo Cars не повлекува автомобили од пазарот!

Црнобело - 22.07.2019

Низ медиумите „проструи“ вест дека Volvo Cars на светско ниво „повлекува или повлекол“ 1 милион возила поради проблем кој може да доведе до пожар во моторот, но се работи за неточна информација .

„Волво“ повлекува милион возила, се топат делови од моторот

А1 On - 22.07.2019

Шведскиот производител на автомобили „Волво“ повлеку повеќе од милион возила бидејќи некои делови од моторот може да се растопат. Од компанијата наведуваат дека во најлош случај проблемот може да предизвика пожар.

„Волво“ повлекува повеќе од милион возила ширум светот

Макфакс - 22.07.2019

Шведскиот производител на автомобили „Волво“ повлекува повеќе од милион возила ширум светот, поради опасност од топење на делови на моторот. Компанијата соопшти дека во најлош случај, проблемот би можел да предизвика опожарување на моторот.

„Волво“ повлекува еден милион автомобили поради опасност од пожар

ММС - 22.07.2019

Шведскиот производтел на автомобили „Волво“ од целиот свет повлекува повеќе од еден милион автомобили зашто некои делови од нивните мотори можеле да се растопат, објави во саботата портпаролот на компанијата.

Volvo повлекува милион возила поради опасност од пожар

Телефони.мк - 21.07.2019

Во најлошиот случај проблемот би можел да предизвика пожар на моторот, вели портпаролот. Досега не е забележан ниту еден таков случај. Според шведската телевизија SVT, проблемот се однесува на моделите со четири цилиндричен дизелски мотори, ...

„Волво“ повлекува милион возила ширум светот поради опасност од пожар

Макфакс - 21.07.2019

Шведскиот производител на автомобили „Волво“ ширум светот ќе повлече повеќе од милион возила, бидејќи некои делови од моторот ви можеле да се стопат, објави денеска портпаролот на компанијата.

Volvo Cars не повлекува автомобили од пазарот!

Фактор - 22.07.2019

Низ медиумите „проструи“ вест дека Volvo Cars на светско ниво „повлекува или повлекол“ 1 милион возила поради проблем кој може да доведе до пожар во моторот, но се работи за неточна информација .

Поради опасност од пожар, „Волво “ повлекува милион возила

ММС - 22.07.2019

Шведскиот производител на автомобили „Волво“ повлеку повеќе од милион возила бидејќи некои делови од моторот може да се растопат . Од компанијата наведуваат дека во најлош случај проблемот може да предизвика пожар.

„Волво“ повлекува повеќе од милион возила ширум светот

Centar - 22.07.2019

Шведскиот производител на автомобили „Волво“ повлекува повеќе од милион возила ширум светот, поради опасност од топење на делови на моторот. Компанијата соопшти дека во најлош случај, проблемот би можел да предизвика опожарување на моторот.

Милион возила поради опасност од пожар ќе повлече Volvo

Нетпрес - 20.07.2019

Шведскиот производител на возила во кинеска сопственост „Volvo Cars“, повлекува ширум светот повеќе од милион возила, бидејќи некои делови од моторот би можеле да се растопат, објави во саботата портпаролот на компанијата.

Volvo повлекува повеќе од 1 милион возила – делови може да се растопат!

24auto - 21.07.2019

Шведскиот производител на автомобили Volvo важи за бренд што прави многу издржливи и доверливи возила. Но, сега Volvo ќе мора да повлече повеќе од еден милион возила ширум светот, бидејќи некои делови од моторот би можеле да се растопат изјави ...

Volvo повлекува милион возила ширум светот поради опасност од пожар

USB - 21.07.2019

Шведскиот производител на автомобили Volvo ширум светот ќе повлече повеќе од милион возила, бидејќи некои делови од моторот би можеле да се стопат, објави денеска портпаролот на компанијата.

Volvo Cars не повлекува автомобили од пазарот!

24 Вести - 22.07.2019

Низ медиумите „проструи“ вест дека Volvo Cars на светско ниво „повлекува или повлекол“ 1 милион возила поради проблем кој може да доведе до пожар во моторот, но се работи за неточна информација .

„Волво“ повлекува милион возила ширум светот поради опасност од пожар

Centar - 21.07.2019

Шведскиот производител на автомобили „Волво“ ширум светот ќе повлече повеќе од милион возила, бидејќи некои делови од моторот би можеле да се стопат, објави денеска портпаролот на компанијата.

„Волво“ повлекува милион возила ширум светот поради опасност од пожар

Вечер - 22.07.2019

Шведскиот производител на автомобили „Волво“ ширум светот ќе повлече повеќе од милион возила, бидејќи некои делови од моторот би можеле да се стопат, објави денеска портпаролот на компанијата.

Volvo повлекува милион автомобили поради опасност од пожари

Денар - 22.07.2019

Шведскиот произведувач на автомобили Volvo низ целиот свет пoвлекува повеќе од милион возила, бидејќи некои делови од моторите би можеле да се растопат, изјави портпаролот на компанијата. Тој изјави дека во најлош случај проблемот би можел да ...