TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дневен хороскоп за петок, 8-ми декември 2023-та

Нетпрес - 08.12.2023

ОВЕН Ќе ги задржите за себе чувствата кои ве возбудуваат и ќе продолжите кон спроведување на заедничка задача, подготвени и сигурни во себе. Ги прифаќате грешките на другите, но не се обврзуваjте со нивните обврски.

Дневен хороскоп за петок, 8-ми декември 2023-та година

Вистина.мк - 08.12.2023

ОВЕН Ќе ги задржите за себе чувствата кои ве возбудуваат и ќе продолжите кон спроведување на заедничка задача, подготвени и сигурни во себе. Ги прифаќате грешките на другите, но не се обврзуваjте со нивните обврски.

Дневен хороскоп за петок, 8-ми декември 2023-та

365 - 08.12.2023

ОВЕН Ќе ги задржите за себе чувствата кои ве возбудуваат и ќе продолжите кон спроведување на заедничка задача, подготвени и сигурни во себе. Ги прифаќате грешките на другите, но не се обврзуваjте со нивните обврски.