TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Најдени молци во гриз на „Сончева долина“, тие бараат мостра за да се утврди одговорноста

Frontline - 21.02.2020

„Сончева долина“ веднаш ги исконтактирала потрошувачите кои го напишале постот со гризот за да се утврди, како што нагласува Цветанова, каде и чија е одговорноста. На социјалните мрежи, родители синоќа објавија фотографија од мелен гриз за деца, ...

Потрошувачи се жалат на гриз со молци, „Сончева долина“ бара мостра за да се утврди одговорноста

Локално - 21.02.2020

На социјалните мрежи, родители синоќа објавија фотографија од мелен гриз за деца, производ на „Сончева долина“, во кој, иако неотворен, има молци. Велат дека ова не е прв случај. МИА се јави во „Сончева долина“.

Потрошувачи се жалат на гриз со молци, „Сончева долина“ бара мостра за да се утврди одговорноста

МКД - 21.02.2020

На социјалните мрежи, родители синоќа објавија фотографија од мелен гриз за деца, производ на „Сончева долина“, во кој, иако неотворен, има молци. Велат дека ова не е прв случај. МИА се јави во „Сончева долина“.

Потрошувачи се жалат на гриз со молци, „Сончева долина“ бара мостра за да се утврди одговорноста

Либертас - 21.02.2020

На социјалните мрежи, родители синоќа објавија фотографија од мелен гриз за деца, производ на „Сончева долина“, во кој, иако неотворен, има молци. Велат дека ова не е прв случај. МИА се јави во „Сончева долина“.

Потрошувачи се жалат на гриз со молци, „Сончева долина“ бара мостра за да се утврди одговорноста

Опсервер - 21.02.2020

На социјалните мрежи, родители синоќа објавија фотографија од мелен гриз за деца, производ на „Сончева долина“, во кој, иако неотворен, има молци. Велат дека ова не е прв случај. МИА се јави во „Сончева долина“.

Молци во гриз на „Сончева долина“, фабриката го бара примерокот за да го испита случајот

Денешен - 21.02.2020

На социјалните мрежи, родители синоќа објавија фотографија од мелен гриз за деца, производ на „Сончева долина“, во кој, иако неотворен, има молци. Велат дека ова не е прв случај. МИА се јави во „Сончева долина“.

Молци пронајдени во затворено пакување гриз, „Сончева долина“ ќе ја испитува ситуацијата

MakPress - 21.02.2020

На социјалните мрежи, родители синоќа објавија фотографија од мелен гриз за деца, производ на „Сончева долина“, во кој, иако неотворен, има молци. Велат дека ова не е прв случај. МИА се јави во „Сончева долина“.