TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Грција ги објави протоколите за летување: Еве што треба да знаете

Точка - 23.05.2020

Сите хотели и туристички објекти во Грција мора да имаат "План за управување со сомнителен случај со Ковид-19", согласно со здравствените протоколи од Министерството за Туризам. Хотелите со капацитет од 50 или повеќе соби треба да изработат акционен ...

Хотелите во Грција треба да имаат лице одговорно за справување со сомнителни на Ковид-19

Независен - 23.05.2020

План за управување со сомнителен случај на Ковид-19, потребно е да имаат сите хотели и туристички објекти во Грција, согласно здравствените протоколи од Министерството за туризам, додека пак хотелите со капацитет од 50 и повеќе соби, потребно е да ...

Грција ги објави протоклите за летување: Овие работи треба да ги знаете ако одите кај нив на одмор

Курир - 23.05.2020

План за управување со сомнителен случај на Ковид-19, потребно е да имаат сите хотели и туристички објекти во Грција, согласно здравствените протоколи од Министерството за туризам, додека пак хотелите со капацитет од 50 и повеќе соби, потребно е да ...

Здравствени протоколи за работа на хотелите и туристичките објекти во Грција

Опсервер - 23.05.2020

Атина, 23 мај 2020 () – План за управување со сомнителен случај на Ковид-19, потребно е да имаат сите хотели и туристички објекти во Грција, согласно здравствените протоколи од Министерството за туризам, додека пак хотелите со капацитет од 50 и ...

Здравствени протоколи за работа на хотелите и туристичките објекти во Грција

Вечер - 23.05.2020

План за управување со сомнителен случај на Ковид-19, потребно е да имаат сите хотели и туристички објекти во Грција, согласно здравствените протоколи од Министерството за туризам, додека пак хотелите со капацитет од 50 и повеќе соби, потребно е да ...

Грција ги објави протоколите за претстојната летна сезона

А1 On - 23.05.2020

План за управување со сомнителен случај на Ковид-19, потребно е да имаат сите хотели и туристички објекти во Грција, согласно здравствените протоколи од Министерството за туризам, додека пак хотелите со капацитет од 50 и повеќе соби, потребно е да ...

Здравствени протоколи за работа на хотелите и туристичките објекти во Грција

Либертас - 23.05.2020

– План за управување со сомнителен случај на Ковид-19, потребно е да имаат сите хотели и туристички објекти во Грција, согласно здравствените протоколи од Министерството за туризам, додека пак хотелите со капацитет од 50 и повеќе соби, потребно е да ...

Здравствени протоколи за работа на хотелите и туристичките објекти во Грција

ТВ21 - 23.05.2020

План за управување со сомнителен случај на Ковид-19, потребно е да имаат сите хотели и туристички објекти во Грција, согласно здравствените протоколи од Министерството за туризам, додека пак хотелите со капацитет од 50 и повеќе соби, потребно е да ...

Здравствени протоколи за работа на хотелите и туристичките објекти во Грција

Сител - 23.05.2020

План за управување со сомнителен случај на Ковид-19, потребно е да имаат сите хотели и туристички објекти во Грција, согласно здравствените протоколи од Министерството за туризам, додека пак хотелите со капацитет од 50 и повеќе соби, потребно е да ...

Здравствени протоколи за работа на хотелите и туристичките објекти во Грција

24Инфо - 23.05.2020

План за управување со сомнителен случај на Ковид-19, потребно е да имаат сите хотели и туристички објекти во Грција, согласно здравствените протоколи од Министерството за туризам, додека пак хотелите со капацитет од 50 и повеќе соби, потребно е да ...

Здравствени протоколи за работа на хотелите и туристичките објекти во Грција

+инфо - 23.05.2020

План за управување со сомнителен случај на ковид-19, потребно е да имаат сите хотели и туристички објекти во Грција, согласно здравствените протоколи од Министерството за туризам, додека пак хотелите со капацитет од 50 и повеќе соби, потребно е да ...

Грција воведува здравствени протоколи за работа на хотелите и туристичките објекти

Слободен Печат - 23.05.2020

План за управување со сомнителен случај на Ковид-19, потребно е да имаат сите хотели и туристички објекти во Грција, согласно здравствените протоколи од Министерството за туризам, додека пак хотелите со капацитет од 50 и повеќе соби, потребно е да ...

Грција ги објави протоклите за летување: Овие работи треба да ги знаете ако одите кај нив на одмор

Скопје инфо - 23.05.2020

План за управување со сомнителен случај на Ковид-19, потребно е да имаат сите хотели и туристички објекти во Грција, согласно здравствените протоколи од Министерството за туризам, додека пак хотелите со капацитет од 50 и повеќе соби, потребно е да ...

Здравствени протоколи за работа на хотелите и туристичките објекти во Грција

MakPress - 23.05.2020

План за управување со сомнителен случај на Ковид-19, потребно е да имаат сите хотели и туристички објекти во Грција, согласно здравствените протоколи од Министерството за туризам, додека пак хотелите со капацитет од 50 и повеќе соби, потребно е да ...

НОВО ПРАВИЛО: Во грчките хотели ништо нема да биде исто

Фактор - 23.05.2020

Хотелите во Грција треба да имаат лице одговорно за справување со гости сомнителни на коронавирусот. Освен тоа, треба да имаат лекар и соработник. Секој туристички објект треба да има архива со податоците за персоналот и гостите (име и презиме, ...

Грција: Секој хотел мора да има одговорно лице за справување со сомнителен на коронавирус

Денешен - 23.05.2020

План за управување со сомнителен случај на Ковид-19, потребно е да имаат сите хотели и туристички објекти во Грција, согласно здравствените протоколи од Министерството за туризам, додека пак хотелите со капацитет од 50 и повеќе соби, потребно е да ...

Грција ги објави протоколите за летување: Што треба да знаете ако одите таму

Press24 - 23.05.2020

Сите хотели и туристички објекти во Грција мора да имаат "План за управување со сомнителен случај со Ковид-19", согласно со здравствените протоколи од Министерството за Туризам. Хотелите со капацитет од 50 или повеќе соби треба да изработат акционен ...

Хотелите во Грција треба да имаат лице одговорно за справување со сомнителни на ковид-19

24 Вести - 23.05.2020

Сите хотели и туристички објекти во грција ќе мора да имаат план за управување со сомнителен случај на ковид-19 додека пак хотелите со капацитет од 50 и повеќе соби ќе мора да изработат акционен план и индивидуални протоколи за секој дел од објектот ...

Донесен здравствен протокол: Како ќе работат хотелите и туристичките објекти во Грција

еМагазин - 23.05.2020

План за управување со сомнителен случај на Ковид-19, потребно е да имаат сите хотели и туристички објекти во Грција, согласно здравствените протоколи од Министерството за туризам, додека пак хотелите со капацитет од 50 и повеќе соби, потребно е да ...