TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Двајца со повреди на дланките примени во „Св. Наум Охридски“ по инцидент во автобус на ЈСП

360 степени - 23.09.2022

Две лица со повреди на рацете се примени вечерва во Универзитетската клиника за хируршки болести „Свети Наум Охридски“ (стара Градска болница) во Скопје. МИА, повикувајќи се на извор од Болницата, јавува дека приемот на двете лица бил околу 20 часот ...

Се огласија од скопските клиники за повредените во инцидентот: Примивме две лица со повреди

Press24 - 22.09.2022

Во Градската општа болница „Св. Наум Охридски“ во Скопје вечерва во 20 часот се примени две лица со повреди од остар предмет во пределот на шаката. Едно лице е препратено на Скопските клиники, а едно е пуштено на домашно лекување, информираа за МИА ...

Две лица со повреди од остар предмет примени во Градската болница „Св. Наум Охридски“ во Скопје

Независен - 22.09.2022

Во Градската општа болница „Св. Наум Охридски“ во Скопје вечерва во 20 часот се примени две лица со повреди од остар предмет во пределот на шаката. Едно лице е препратено на Скопските клиники, а едно е пуштено на домашно лекување, информираа за МИА ...

Две лица со повреди од остар предмет примени во Градската болница „Св. Наум Охридски“ во Скопје

Бриф - 22.09.2022

Во Градската општа болница „Св. Наум Охридски“ во Скопје вечерва во 20 часот се примени две лица со повреди од остар предмет во пределот на шаката. Едно лице е препратено на Скопските клиники, а едно е пуштено на домашно лекување, информираа за МИА ...

Две лица со повреди од остар предмет примени во Градската болница „Св. Наум Охридски“ во Скопје

Вечер Прес - 22.09.2022

Во Градската општа болница „Св. Наум Охридски“ во Скопје вечерва во 20 часот се примени две лица со повреди од остар предмет во пределот на шаката. Едно лице е препратено на Скопските клиники, а едно е пуштено на домашно лекување, информираа за МИА ...

ТЕПАЧКА НА МАЛОЛЕТНИЦИ ВО СКОПЈЕ: Две лица со повреди од остар предмет примени во Градската болница „Св. Наум Охридски“

Денешен - 23.09.2022

Во Градската општа болница „Св. Наум Охридски“ во Скопје вечерва во 20 часот се примени две лица со повреди од остар предмет во пределот на шаката. Едно лице е препратено на Скопските клиники, а едно е пуштено на домашно лекување, информираа за МИА ...

Групна тепачка меѓу ученици во автобус на ЈСП, двајца со повреди завршиле во Градска болница

MakPress - 23.09.2022

Во Градската општа болница „Св. Наум Охридски“ во Скопје вечерва во 20 часот се примени две лица со повреди од остар предмет во пределот на шаката. Едно лице е препратено на Скопските клиники, а едно е пуштено на домашно лекување, информираа за МИА ...

Тепачка на малолетници во автобус бр.51, две лица завршиле со повреди од остар предмет

МКД - 23.09.2022

Во Градската општа болница „Св. Наум Охридски“ во Скопје синоќа во 20 часот се примени две лица со повреди од остар предмет во пределот на шаката. Едно лице е препратено на скопските клиники, а едно е пуштено на домашно лекување, информираа за МИА ...

Две лица со повреди од остар предмет примени во Градската болница „Св. Наум Охридски“ во Скопје

Опсервер - 23.09.2022

Во Градската општа болница „Св. Наум Охридски“ во Скопје вечерва во 20 часот се примени две лица со повреди од остар предмет во пределот на шаката. Едно лице е препратено на Скопските клиники, а едно е пуштено на домашно лекување, информираа за МИА ...