TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Трета коловозна лента на улицата „Скупи“

Порта 3 - 08.12.2013

Екипите на Град Скопје деновиве изградија трета коловозна лента на улицата „Скупи“, пред вкрстувањето со булеварот „8.Септември“, со што се прошири оваа прометна крстосница на должина од 200 метри.

Проширена крстосницата кај Момин Поток

Канал5 - 08.12.2013

Екипите на Град Скопје изградија трета коловозна лента на улицата „Скупи“, пред вкрстувањето со булеварот „8 Септември“, со што се прошири крстосницата во должина од 200 метри.

Проширена крстосницата кај Момин Поток

Телеграф - 08.12.2013

Проширувањето е изведено на површина од околу 920 метри квадратни. - Екипите на Град Скопје изградија трета коловозна лента на улицата „Скупи“, пред вкрстувањето со булеварот „8 Септември“, со што се ...

Проширена раскрсницата кај Момин Поток

Sky - 08.12.2013

Екипите на Град Скопје деновиве изградија трета коловозна лента на улицата “Скупи”, пред вкрстувањето со булеварот “8.Септември”, со што се прошири оваа прометна крстосница на должина од 200 метри.

Трета лента на улицата Скупи во должина од само 200 метри

+инфо - 08.12.2013

Трета коловозна лента е изградена на улицата Скупи, пред вкрстувањето со булеварот 8. Септември, со што оваа прометна крстосница се прошири во должина од 200 метри.

Проширена крстосницата кај Момин Поток

Lider - 08.12.2013

Екипите на Град Скопје изградија трета коловозна лента на улицата „Скупи“, пред вкрстувањето со булеварот „8 Септември“, со што се прошири крстосницата во должина од 200 метри.

Проширена крстосницата кај Момин Поток

А1 On - 08.12.2013

Екипите на Град Скопје деновиве изградија трета коловозна лента на улицата „Скупи”, пред вкрстувањето со булеварот „8.Септември”, со што се прошири оваа прометна крстосница на должина од 200 метри.

ФОТО: Трета коловозна лента на улица Скупи

Сител - 08.12.2013

Екипите на Град Скопје деновиве изградија трета коловозна лента на улицата “Скупи”, пред вкрстувањето со булеварот “8.Септември”, со што се прошири оваа прометна крстосница на должина од 200 метри.

Проширена крстосницата кај Момин Поток

Н.Македонија - 08.12.2013

Екипите на Град Скопје изградија трета коловозна лента на улицата „Скупи“, пред вкрстувањето со булеварот „8 Септември“, со што се прошири крстосницата во должина од 200 метри Проширувањето, како што ...

Улицата Скупи доби уште една коловозна лента

Нетпрес - 08.12.2013

Екипите на Град Скопје деновиве ја изградија третата коловозна лента на улицата Скупи, пред вкрстувањето со булеварот Осми септември, со што се прошири оваа прометна крстосница на должина од 200 ...

Проширена крстосницата кај Момин Поток

Курир - 08.12.2013

Екипите на Град Скопје изградија трета коловозна лента на улицата „Скупи“, пред вкрстувањето со булеварот „8 Септември“, со што се прошири крстосницата во должина од 200 метри.

Проширена крстосницата кај Момин Поток

Бриф - 08.12.2013

Екипите на Град Скопје изградија трета коловозна лента на улицата „Скупи“, пред вкрстувањето со булеварот „8 Септември“, со што се прошири крстосницата во должина од 200 метри.

Проширен дел од улицата “Скупи”

Макфакс - 08.12.2013

Екипите на Град Скопје деновиве изградија трета коловозна лента на улицата "Скупи", пред вкрстувањето со булеварот "8.Септември", со што се прошири оваа прометна крстосница на должина од 200 метри.

Проширена крстосницата кај Момин поток

Либертас - 08.12.2013

Екипите на Град Скопје деновиве изградија трета коловозна лента на улицата “Скупи”, пред вкрстувањето со булеварот “8.Септември”, со што се прошири оваа прометна крстосница на должина од 200 метри.

ФОТО: И на улицата „Скупи“ ќе “летаме“ по три ленти

Press24 - 08.12.2013

Екипите на Град Скопје деновиве изградија трета коловозна лента на улицата “ Скупи ” , пред вкрстувањето со булеварот “ 8.Септември ” , со што се прошири оваа прометна крстосница на должина од 200 ...

ФОТО: Изградена третата лента на улицата Скупи

Скопје инфо - 09.12.2013

Екипите на Град Скопје деновиве изградија трета коловозна лента на улицата “Скупи”, пред вкрстувањето со булеварот “8.Септември”, со што се прошири оваа прометна крстосница на должина од 200 метри.