TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Коментар на денот- Мисајлески: Во ек на здравствена криза, Наумоски троши 10 милиони денари за партиски вработувања во ...

Курир - 08.04.2021

Во време кога Република Македонија се соочува со катастрофалните последици од Ковид 19 пандемијата, кога 55.000 луѓе ја загубиле работата, вработените од дејностите кои што се сега затворени се одјавуваат и не знаат како ќе сврзат крај со крај, ...

Мисајлески:Во ек на здравствена криза, Наумоски троши 10 милиони денари за партиски вработувања

Канал5 - 08.04.2021

Во време кога Македонија се соочува со катастрофалните последици од Ковид 19 Александар Наумоски склучил договор за 40 нови партиски вработувања во општина Ѓорче Петров, рече Славчо Мисајлески, советник на ВМРО-ДПМНЕ во советот на општината.

Мисајлески: Во ек на здравствена криза, Наумоски троши 10 милиони денари за партиски вработувања во општина Ѓорче ...

Република - 08.04.2021

Во време кога Република Македонија се соочува со катастрофалните последици од Ковид 19 пандемијата, кога 55.000 луѓе ја загубиле работата, вработените од дејностите кои што се сега затворени се одјавуваат и не знаат како ќе сврзат крај со крај, ...

Коментар на денот- Мисајлески: Во ек на здравствена криза, Наумоски троши 10 милиони денари за партиски вработувања во ...

Нетпрес - 08.04.2021

Во време кога Република Македонија се соочува со катастрофалните последици од Ковид 19 пандемијата, кога 55.000 луѓе ја загубиле работата, вработените од дејностите кои што се сега затворени се одјавуваат и не знаат како ќе сврзат крај со крај, ...

(ВИДЕО) Мисајлески: Во ек на здравствена криза, Наумоски троши 10 милиони денари за партиски вработувања во општина ...

Lider - 08.04.2021

Во овој четиригодишен мандат Александар Наумоски за привремени вработувања потрошил 45 милиони денари, вели Мисајлески Во време кога Република Македонија се соочува со катастрофалните последици од Ковид 19 пандемијата, кога 55.000 луѓе ја загубиле ...

Мисајлески: Во ек на здравствена криза, Наумоски троши 10 милиони денари за партиски вработувања

MakPress - 09.04.2021

Во време кога Република Македонија се соочува со катастрофалните последици од Ковид 19 пандемијата, кога 55.000 луѓе ја загубиле работата, вработените од дејностите кои што се сега затворени се одјавуваат и не знаат како ќе сврзат крај со крај, ...