TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во хотелските соби никогаш нема да добиете паста за заби-ова е причината

Скопје24 - 21.11.2020

Пастата за заби иако неопходна во секојдневието, хотелите никогаш не ја нудат на гостите. Причината за ова е тоа што гостите од хотелите не ја бараат доволно често, па сопствениците со намера да заштедат што повеќе за паста за заби не сакаат да ги ...

Во хотелските соби никогаш нема да добиете паста за заби- ова е причината

Курир - 21.11.2020

Пастата за заби иако неопходна во секојдневието, хотелите никогаш не ја нудат на гостите. Причината за ова е тоа што гостите од хотелите не ја бараат доволно често, па сопствениците со намера да заштедат што повеќе за паста за заби не сакаат да ги ...

Зошто пастата за заби никогаш не се нуди на гостите во хотелите?

Поглед - 22.11.2020

Пастата за заби иако неопходна во секојдневието, хотелите никогаш не ја нудат на гостите. Причината за ова е тоа што гостите од хотелите не ја бараат доволно често, па сопствениците со намера да заштедат што повеќе за паста за заби не сакаат да ги ...