TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во ЕП разговори за Западен Балкан и за приширувањето на ЕУ

Слободен Печат - 03.12.2019

Тркалезната маса за пристапување на Западен Балкан во ЕУ ќе ја отворат претседателот на Европскиот парламент Давид Сасоли и комесарот за проширување Оливер Вархеи. Европратеници и членови на националните парламенти на земјите од Западен Балкан ќе ...

Во ЕП разговори за Западен Балкан и за приширувањето на ЕУ

Опсервер - 03.12.2019

Европратеници и членови на националните парламенти на земјите од Западен Балкан ќе одржат денеска разговори во Брисел за процесот на евроинтеграции и за политиката на проширување на ЕУ. „Парламентарците од Албанија, БиХ, Црна Гора, Северна ...

Во ЕП разговори за Западен Балкан и за приширувањето на ЕУ

Телма - 03.12.2019

Европратеници и членови на националните парламенти на земјите од Западен Балкан ќе одржат денеска разговори во Брисел за процесот на евроинтеграции и за политиката на проширување на ЕУ. „Парламентарците од Албанија, БиХ, Црна Гора, Северна ...

Во ЕП разговори за Западен Балкан и за приширувањето на ЕУ

Република - 03.12.2019

Европратеници и членови на националните парламенти на земјите од Западен Балкан ќе одржат денеска разговори во Брисел за процесот на евроинтеграции и за политиката на проширување на ЕУ. Парламентарците од Албанија, БиХ, Црна Гора, Македонија и ...

Во Европскиот парламент разговори за проширувањето на ЕУ

Фокус - 03.12.2019

Европратеници и членови на националните парламенти на земјите од Западен Балкан ќе одржат денеска разговори во Брисел за процесот на евроинтеграции и за политиката на проширување на ЕУ. „Парламентарците од Албанија, БиХ, Црна Гора, Северна ...

Во ЕП разговори за Западен Балкан и за приширувањето на ЕУ

А1 On - 03.12.2019

Европратеници и членови на националните парламенти на земјите од Западен Балкан ќе одржат денеска разговори во Брисел за процесот на евроинтеграции и за политиката на проширување на ЕУ. „Парламентарците од Албанија, БиХ, Црна Гора, Северна ...

Во Европскиот парламент ќе се расправа за политиката за проширување на ЕУ

Макфакс - 03.12.2019

Европратеници и членови на националните парламенти на земјите од Западен Балкан ќе одржат разговори во Брисел за процесот на евроинтеграции и за политиката на проширување на ЕУ.Парламентарците од Албанија, БиХ, Црна Гора, Северна Македонија и ...

Разговори за Западен Балкан и проширувањето на ЕУ

CivilMedia - 03.12.2019

Европратеници и членови на националните парламенти на земјите од Западен Балкан ќе одржат денеска разговори во Брисел за процесот на евроинтеграции и за политиката на проширување на ЕУ. „Парламентарците од Албанија, БиХ, Црна Гора, Северна ...

Во Европскиот парламент ќе се расправа за политиката за проширување на ЕУ

24Инфо - 03.12.2019

Европратеници и членови на националните парламенти на земјите од Западен Балкан ќе одржат разговори во Брисел за процесот на евроинтеграции и за политиката на проширување на ЕУ.Парламентарците од Албанија, БиХ, Црна Гора, Северна Македонија и ...

Во Европскиот парламент ќе се расправа за политиката за проширување на ЕУ

Н.Македонија - 03.12.2019

вропратеници и членови на националните парламенти на земјите од Западен Балкан ќе одржат разговори во Брисел за процесот на евроинтеграции и за политиката на проширување на ЕУ. Парламентарците од Албанија, БиХ, Црна Гора, Северна Македонија и ...

Во ЕП разговори за Западен Балкан и за приширувањето на ЕУ

MakPress - 03.12.2019

Европратеници и членови на националните парламенти на земјите од Западен Балкан ќе одржат денеска разговори во Брисел за процесот на евроинтеграции и за политиката на проширување на ЕУ. „Парламентарците од Албанија, БиХ, Црна Гора, Северна ...

Во Европскиот парламент ќе се расправа за политиката за проширување на ЕУ

Точка - 03.12.2019

Европратеници и членови на националните парламенти на земјите од Западен Балкан ќе одржат разговори во Брисел за процесот на евроинтеграции и за политиката на проширување на ЕУ. Парламентарците од Албанија, БиХ, Црна Гора, Северна Македонија и ...

Во Европскиот парламент ќе се расправа за политиката за проширување на ЕУ

Centar - 03.12.2019

Европратеници и членови на националните парламенти на земјите од Западен Балкан ќе одржат разговори во Брисел за процесот на евроинтеграции и за политиката на проширување на ЕУ. Парламентарците од Албанија, БиХ, Црна Гора, Северна Македонија и ...