TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) Размислувате за промена на професијата? Оваа работа бара од вас да замените светилка, а за тоа ќе бидете ...

Точка - 27.09.2023

Дали размислувате за промена на професијата? Поголеми примања? Тогаш оваа приказна би можела да ве заинтересира. Веднаш да истакнеме дека се работи неколку дена годишно, а заработката е неверојатна – 130.000 долари.

„ЗА ДА СМЕНИ СИЈАЛИЦА ЗЕМА 120.000 ЕВРА ПЛАТА ГОДИШНО“: Работи неколку пати годишно, еве во што е штосот

Фактор - 27.09.2023

Размислувате за промена на професијата? Повисоки примања? Тогаш можеби ќе ве интересира следната приказна. Веднаш да истакнеме дека работите неколку дена во годината, а заработката е неверојатна, околу 120.000 евра.

Една од најопасните професии на светот се плаќа 130.000 долари дневно (ВИДЕО)

Канал5 - 26.09.2023

На една работа, за еден работен ден се заработуваат 130 илјади долари, но, секако, има и зошто. Станува збор за промена на сијалица на ултра висока кула. Таа сијалица се менува само два пати годишно, а тој што ќе ја заврши работата за два дена, ...

За оваа работа тврди дека зема 130.000 долари дневница (снимка)

Таратур - 27.09.2023

Станува збор за промена на сијалица на ултра висока кула. Светилката се менува само два пати годишно, а тој што ќе ја заврши работата за два дена, заработува вкупно 260.000 долари. Така барем тврди типот од видеото подолу.