TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Трета македонска бригада“ ќе стане булевар

Дневник - 11.10.2013

Почна проширувањето и реконструкцијата на улицата Трета македонска бригада, по што таа ќе стане булевар. Инвеститор е Град Скопје, а почетокот на градежните работи ги означи градоначалникот Kоце ...

Нов булевар во Аеродром

Фактор - 11.10.2013

Започна реконструкцијата на улица „Трета македонска бригада“ во општина Аеродром. Ќе се прави булевар од крстосницата со булеварот „Србија“ до крстосницата со улицата „Никола Карев“.

Улицата „Трета македонска бригада“ ќе стане булевар

Н.Македонија - 11.10.2013

Градот Скопје денеска ја почна реконструкцијата на улицата „Трета македонска бригада“ во општина Аеродром од крстосницата со булеварот „Србија“ до крстосницата со улицата „Никола Карев“.

Трета македонска бригада ќе добие четири ленти

+инфо - 11.10.2013

Денеска беше означен стартот на градежните активности за проширување и реконструкција на првата делница од улицата 3. македонска бригада, која го поврзува центарот на градот со општина Аеродром.

Улицата „Трета македонска бригада“ во Аеродром ќе стане булевар

Канал5 - 11.10.2013

Градот Скопје денеска ја започна реконструкцијата на улица „Трета македонска бригада“ во општина Аеродром од крстосницата со булеварот „Србија“ до крстосницата со улицата „Никола Карев“.

Почна проширувањето на улицата „Трета Македонска бригада“

Нетпрес - 11.10.2013

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски и градоначалникот на општината Аеродром, Ивица Коневски, денеска го означија ...

Улицата „Трета македонска бригада“ во Аеродром ќе стане булевар

Сител - 11.10.2013

Градот Скопје денеска ја започна реконструкцијата на улица „Трета македонска бригада“ во општина Аеродром од крстосницата со булеварот „Србија“ до крстосницата со улицата „Никола Карев“.

Почна проширувањето на “Трета македонска бригада” во Аеродром

Локално - 11.10.2013

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски и градоначалникот на општината Аеродром, Ивица Коневски, го означија стартот на ...

Улицата „Трета македонска бригада“ во Аеродром ќе стане булевар

А1 On - 11.10.2013

Градот Скопје денеска ја започна реконструкцијата на улица „Трета македонска бригада“ во општина Аеродром од крстосницата со булеварот „Србија“ до крстосницата со улицата „Никола Карев“.

Се проширува 3-та Македонска бригада

Sky - 11.10.2013

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски и градоначалникот на општината Аеродром, Ивица Коневски, денеска го означија ...

Фото: Почна проширување на улицата "3-та Македонска Бригада"

Скопје инфо - 11.10.2013

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски и градоначалникот на општината Аеродром, Ивица Коневски, денеска /11.10.2013 ...

Улицата Трета македонска бригада во Аеродром ќе стане булевар

Lider - 11.10.2013

Градот Скопје денеска ја започна реконструкцијата на улица „Трета македонска бригада“ во општина Аеродром од крстосницата со булеварот „Србија“ до крстосницата со улицата „Никола Карев“.

ФОТО: Улицата 3.Македонска бригада прераснува во модерен булевар

Курир - 11.10.2013

Улицата 3.Македонска бригада ќе се прошири и реконструира од крстосницата со булеварот Србија до крстосницата со улицата Никола Карев и ќе се трансформира во широк булевар, со уредени тротоари, ...

Улицата „Трета македонска бригада“ во Аеродром ќе стане булевар

Денешен - 11.10.2013

Градот Скопје денеска ја започна реконструкцијата на улица „Трета македонска бригада“ во општина Аеродром од крстосницата со булеварот „Србија“ до крстосницата со улицата „Никола Карев“.

Почна проширувањето на улицата Трет Македонска бригада

Макфакс - 11.10.2013

Во петокот беше означен почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на првата делница од улицата Трета Македонска бригада, важна сообраќајна артерија што го поврзува центарот на ...

Премиерот Груевски на свеченото пуштање во употреба на новата зграда на Јавното обвинителство

Нетпрес - 11.10.2013

Претседателот на Владата на Република Македонија, г-дин Никола Груевски, денеска ќе присуствува на пуштање во употреба на новата зграда на Јавното обвинителство, кеј на реката Вардар.

Груевски ќе ја пушти во употреба новата зграда на Јавното обвинителство

Press24 - 11.10.2013

Денеска претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, ќе присуствува на пуштање во употреба на новата зграда на Јавното обвинителство, на кеј на реката Вардар.

Започнува проширувањето на улицата 3. Македонска бригада

Фактор - 11.10.2013

Денеска ќе биде одбележана првата фаза од градежните работи за проширување и реконструкција на улицата 3. Македонска бригада. Работите ќе се одвиваат на крстосницата на улицата 3.Македонска бригада и ...

Почнува проширувањето на улицата Трета Македонска бригада

Макфакс - 11.10.2013

Првата фаза од градежните работи за проширување и реконструкција на улицата Трета Македонска бригада во Скопје започнува во петок. Работите ќе се одвиваат на крстосницата на улицата Трета Македонска ...

Реконструкција на улицата "Трета македонска бригада" во Скопје

Сител - 11.10.2013

Од денеска почнуваат градежните работи за проширување и реконструкција на улицата 3.Македонска бригада – прва фаза. Почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на улицата ...

Започнува проширувањето на 3.Македонска бригада

Курир - 11.10.2013

На крстосницата на улицата 3.Македонска бригада со булеварот Србија, денеска ќе започнат градежните работи за проширување и реконструкција на улицата 3.Македонска бригада– прва фаза.