TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонскиот весник „Илинден“ стана дел од Алијансата за етички медиуми на Албанија

Р.С.Европа - 06.08.2022

Македонскиот весник „Илинден“ стана дел од платформата Алијанса за етички медиуми на Албанија (АЕМ) како прв ваков весник на македонското малцинство во Албанија. Како што појасни Никола Ѓурѓај, главен и одговорен уредник, АЕМ ги штити своите членки ...

Македонскиот весник „Илинден“ стана дел од платформата Алијанса за етички медиуми на Албанија

Канал5 - 06.08.2022

Македонскиот весник „Илинден“ стана дел од платформата Алијанса за етички медиуми (АЕМ) каде членуваат 29 печатени и аудиовизуелни медиуми во Република Албанија. – Алијансата ги штити своите членки од не фер притисоци и напади.

Македонскиот весник „Илинден“ стана дел од платформата Алијанса за етички медиуми на Албанија

Независен - 06.08.2022

Македонскиот весник „Илинден“ стана дел од платформата Алијанса за етички медиуми (АЕМ) каде членуваат 29 печатени и аудиовизуелни медиуми во Република Албанија. – Алијансата ги штити своите членки од не фер притисоци и напади.

Во Албанија весникот „Илинден“ стана дел од Алијансата за етички медиуми

МКД - 06.08.2022

Македонскиот весник „Илинден“ стана дел од платформата Алијанса за етички медиуми (АЕМ) каде членуваат 29 печатени и аудиовизуелни медиуми во Република Албанија. „Алијансата ги штити своите членки од не фер притисоци и напади.

Македонскиот весник „Илинден” стана дел од платформата Алијанса за етички медиуми на Албанија

24Инфо - 06.08.2022

Македонскиот весник „Илинден” стана дел од платформата Алијанса за етички медиуми (АЕМ) каде членуваат 29 печатени и аудиовизуелни медиуми во Република Албанија. – Алијансата ги штити своите членки од не фер притисоци и напади.

Македонскиот весник „Илинден“ стана дел од платформата Алијанса за етички медиуми на Албанија

Курир - 06.08.2022

Македонскиот весник „Илинден“ стана дел од платформата Алијанса за етички медиуми (АЕМ) каде членуваат 29 печатени и аудиовизуелни медиуми во Република Албанија. – Алијансата ги штити своите членки од не фер притисоци и напади.

Македонскиот весник „Илинден“ стана дел од платформата Алијанса за етички медиуми на Албанија

Опсервер - 06.08.2022

– Македонскиот весник „Илинден“ стана дел од платформата Алијанса за етички медиуми (АЕМ) каде членуваат 29 печатени и аудиовизуелни медиуми во Република Албанија. – Алијансата ги штити своите членки од не фер притисоци и напади.

Македонскиот весник „Илинден“ стана дел од платформата Алијанса за етички медиуми на Албанија

Zoom - 06.08.2022

Македонскиот весник „Илинден“ стана дел од платформата Алијанса за етички медиуми (АЕМ) каде членуваат 29 печатени и аудиовизуелни медиуми во Република Албанија. – Алијансата ги штити своите членки од не фер притисоци и напади.

Македонскиот весник „Илинден“ стана дел од платформата Алијанса за етички медиуми на Албанија

360 степени - 06.08.2022

Македонскиот весник „Илинден“ стана дел од платформата Алијанса за етички медиуми (АЕМ) каде членуваат 29 печатени и аудиовизуелни медиуми во Република Албанија. „Алијансата ги штити своите членки од не фер притисоци и напади.

МАКЕДОНСКИОТ ВЕСНИК ВО ГРУПАТА НА 29 МЕДИУМИ „Илинден“ стана дел од Алијансата за етички медиуми во Албанија

+инфо - 06.08.2022

Македонскиот весник „Илинден“ стана дел од платформата Алијанса за етички медиуми (АЕМ) каде членуваат 29 печатени и аудиовизуелни медиуми во Република Албанија. – Алијансата ги штити своите членки од не фер притисоци и напади.

Македонскиот весник „Илинден“ стана дел од платформата Алијанса за етички медиуми на Албанија

Н.Македонија - 06.08.2022

Македонскиот весник „Илинден“ стана дел од платформата Алијанса за етички медиуми (АЕМ) каде членуваат 29 печатени и аудиовизуелни медиуми во Република Албанија. – Алијансата ги штити своите членки од не фер притисоци и напади.

Македонскиот весник „Илинден“ стана дел од платформата Алијанса за етички медиуми на Албанија

Frontline - 06.08.2022

Македонскиот весник „Илинден“ стана дел од платформата Алијанса за етички медиуми (АЕМ) каде членуваат 29 печатени и аудиовизуелни медиуми во Република Албанија. – Алијансата ги штити своите членки од не фер притисоци и напади.

Македонскиот весник „Илинден“ стана дел од платформата Алијанса за етички медиуми на Албанија

Нетпрес - 06.08.2022

Македонскиот весник „Илинден“ стана дел од платформата Алијанса за етички медиуми (АЕМ) каде членуваат 29 печатени и аудиовизуелни медиуми во Република Албанија. – Алијансата ги штити своите членки од не фер притисоци и напади.

Македонскиот весник „Илинден“ стана дел од платформата Алијанса за етички медиуми на Албанија

Вечер Прес - 06.08.2022

Македонскиот весник „Илинден“ стана дел од платформата Алијанса за етички медиуми (АЕМ) каде членуваат 29 печатени и аудиовизуелни медиуми во Република Албанија. – Алијансата ги штити своите членки од не фер притисоци и напади.