TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Објавен Конкурс за нацрт-годишна програма за 2019-та за националните установи од културата

А1 On - 13.06.2018

Министерството за култура го објави Конкурсот за доставување нацрт-годишна програма за 2019 година за националните установи од областа на културата Министерството иинформира дека во согласност со член 70 од Законот за културата, националните ...

Објавен Конкурс за нацрт-годишна програма за 2019-та за националните установи од културата

Независен - 13.06.2018

Министерството за култура го објави Конкурсот за доставување нацрт-годишна програма за 2019 година за националните установи од областа на културата. Министерството иинформира дека во согласност со член 70 од Законот за културата, националните ...

Објавен Конкурс за нацрт-годишна програма за 2019-та за националните установи од културата

Канал5 - 13.06.2018

Министерството за култура го објави Конкурсот за доставување нацрт-годишна програма за 2019 година за националните установи од областа на културата Министерството иинформира дека во согласност со член 70 од Законот за културата, националните ...

Објавен Конкурс за нацрт-годишна програма за 2019-та за националните установи од културата

Макфакс - 13.06.2018

Министерството за култура го објави Конкурсот за доставување нацрт-годишна програма за 2019 година за националните установи од областа на културата Министерството иинформира дека во согласност со член 70 од Законот за културата, националните ...

Објавен Конкурс за нацрт-годишна програма за 2019-та за националните установи од културата

Сител - 13.06.2018

Министерството за култура го објави Конкурсот за доставување нацрт-годишна програма за 2019 година за националните установи од областа на културата Министерството иинформира дека во согласност со член 70 од Законот за културата, националните ...

Објавен Конкурс за нацрт-годишна програма за 2019-та за националните установи од културата

Точка - 13.06.2018

Министерството за култура го објави Конкурсот за доставување нацрт-годишна програма за 2019 година за националните установи од областа на културата Министерството иинформира дека во согласност со член 70 од Законот за културата, националните ...

Конкурс за нацрт-годишна програма за 2019-та за националните установи од културата

МКД - 14.06.2018

Министерството за култура го објави Конкурсот за доставување нацрт-годишна програма за 2019 година за националните установи од областа на културата. Министерството иинформира дека во согласност со член 70 од Законот за културата, националните ...