TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Синдикатот во „Шкода“ издејствуваа плата од 2.000 евра и бонус од 2.600 евра

А1 On - 16.04.2018

Синдикатот во најголемата чешка автомобилска фабрика „Шкода“ издејствуваа најголеми зголемувања на платите од трансферот кон групацијата „Фолксваген“, а тоа е просечна плата од 2.000 евра, како и специјален бонус во мај од 2.600 евра, што е за 46 ...

Синдикатот во „Шкода“ издејствуваа плата од 2.000 евра и бонус од 2.600 евра

Локално - 16.04.2018

Синдикатот во најголемата чешка автомобилска фабрика „Шкода“ издејствуваа најголеми зголемувања на платите од трансферот кон групацијата „Фолксваген“, а тоа е просечна плата од 2.000 евра, како и специјален бонус во мај од 2.600 евра, што е за 46 ...

Синдикатот во „Шкода“ издејствуваа плата од 2.000 евра и бонус од 2.600 евра

24 Вести - 16.04.2018

Синдикатот во најголемата чешка автомобилска фабрика „Шкода“ издејствува најголеми зголемувања на платите од трансферот кон групацијата „Фолксваген“, а тоа е просечна плата од 2.000 евра, како и специјален бонус во мај од 2.600 евра, што е за 46 ...