TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Внимавајте во Старата чаршија: Грабежи и напади среде бел ден

Press24 - 14.08.2019

Скопјанец пријавил дека вчера среде бел ден бил ограбен во Старата скопска чаршија. Во 17 часот и 10 минути во СВР Скопје се јавил 48-годишниот Р.А. од Скопје кој пријавил дека во Стара чаршија едно лице со закана му одзело пари и накит.

Скопјанец среде бел ден претепан во Старата чаршија

Press24 - 14.08.2019

Скопјанец среде бел ден бил нападнат во угостителски објект во Старата скопска чаршија. МВР информира дека вчера во 15 часот и 30 минути 22-годишниот М.С. од Скопје пријавил дека истиот ден околу 13,30 часот во угостителски објект во Старата чаршија ...

Внимавајте во Старата чаршија: Грабежи и напади среде бел ден

Курир - 14.08.2019

Скопјанец пријавил дека вчера среде бел ден бил ограбен во Старата скопска чаршија. Во 17 часот и 10 минути во СВР Скопје се јавил 48-годишниот Р.А. од Скопје кој пријавил дека во Стара чаршија едно лице со закана му одзело пари и накит.

Скопјанец среде бел ден претепан во Старата чаршија

Република - 14.08.2019

Скопјанец среде бел ден бил нападнат во угостителски објект во Старата скопска чаршија. МВР информира дека вчера во 15 часот и 30 минути 22-годишниот М.С. од Скопје пријавил дека истиот ден околу 13,30 часот во угостителски објект во Старата чаршија ...

Скопјани среде бел ден претепани и ограбени во Старата скопска чаршија

МКД - 14.08.2019

Скопјанец пријавил дека вчера среде бел ден бил ограбен во Старата скопска чаршија. „Во 17 часот и 10 минути во СВР Скопје се јавил 48-годишниот Р.А. од Скопје кој пријавил дека во Старата скопска чаршија едно лице со закана му одзело пари и накит“, ...