TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Не пријавувајте отворени огнови на социјалните мрежи, пријавете ги на 193

ТВ21 - 09.11.2018

Градот Скопје во соработка со Министерството за труд и социјална политика, Министерството за внатрешни работи, Територијалната единица за противпожарна заштита, Црвениот крст и Здружението на граѓани „Љубезност“ ја продолжува кампањата за ...

Град Скопје: Не пријавувајте огнови на „Фејсбук“, туку на 193

Макфакс - 09.11.2018

Градот Скопје во соработка со Министерството за труд и социјална политика, Министерството за внатрешни работи, Територијалната единица за противпожарна заштита, Црвениот крст и Здружението на граѓани „Љубезност“ ја продолжува кампањата за ...

Апел: Не пријавувајте отворени огнови на Фејсбук, пријавете на 193

еМагазин - 09.11.2018

Градот Скопје во соработка со Министерството за труд и социјална политика, Министерството за внатрешни работи, Територијалната единица за противпожарна заштита, Црвениот крст и Здружението на граѓани „Љубезност“ ја продолжува кампањата за ...

Град Скопје апелира: Не пријавувајте отворени огнови на ФБ, пријавете ги на 193

Курир - 09.11.2018

Градот Скопје во соработка со Министерството за труд и социјална политика, Министерството за внатрешни работи, Територијалната единица за противпожарна заштита, Црвениот крст и Здружението на граѓани „Љубезност“ ја продолжува кампањата за ...

Град Скопје: Не пријавувајте отворени огнови на „Фејсбук“, пријавете ги на 193

Мета - 09.11.2018

Од Град Скопје апелираат до граѓаните сите забележани огнови на отворено да ги пријавуваат исклучиво на телефонскиот број 193, наместо на „Фејсбук“ или на другите социјални мрежи. Од таму потенцираат дека горењето пластика, гуми, кабли, неквалитетни ...

Не пријавувајте отворени огнови на ФБ, пријавете ги на 193

Нетпрес - 09.11.2018

Градот Скопје во соработка со Министерството за труд и социјална политика, Министерството за внатрешни работи, Територијалната единица за противпожарна заштита, Црвениот крст и Здружението на граѓани „Љубезност“ ја продолжува кампањата за ...

Град Скопје повикува: Пријавувајте огнови на отворено на 193, не на Фејсбук

Фактор - 09.11.2018

Мешани тимови и оваа година ќе работат секој ден, 24 часа, на борба против огновите на отворено. Граѓаните можат да ги пријавуваат сите случаи на палење огнови на бројот во кол-центарот на 193, ова денеска го изјави портпаролот на Град Скопје Ваљон ...

Град Скопје апелира: Не пријавувајте отворени огнови на ФБ, пријавете ги на 193

Скопје инфо - 09.11.2018

Градот Скопје во соработка со Министерството за труд и социјална политика, Министерството за внатрешни работи, Територијалната единица за противпожарна заштита, Црвениот крст и Здружението на граѓани „Љубезност“ ја продолжува кампањата за ...

Град Скопје: Пријавувајте огнови на отворено на 193, а не на Фејсбук

Слободен Печат - 09.11.2018

Мешани тимови и оваа година ќе работат секој ден, 24 часа, на борба против огновите на отворено. Граѓаните можат да ги пријавуваат сите случаи на палење огнови на бројот во кол-центарот на 193, ова денеска го изјави портпаролот на Град Скопје Ваљон ...

Град Скопје: Не пријавувајте огнови на „Фејсбук“, туку на 193

А1 On - 09.11.2018

Градот Скопје во соработка со Министерството за труд и социјална политика, Министерството за внатрешни работи, Територијалната единица за противпожарна заштита, Црвениот крст и Здружението на граѓани „Љубезност“ ја продолжува кампањата за ...

Град Скопје: Пријавувајте огнови на отворено на 193

Канал5 - 09.11.2018

Мешани тимови и оваа година ќе работат секој ден, 24 часа, на борба против огновите на отворено. Граѓаните можат да ги пријавуваат сите случаи на палење огнови на бројот во кол-центарот на 193, ова денеска го изјави портпаролот на Град Скопје Ваљон ...

Град Скопје: Пријавувајте огнови на отворено на 193

Вечер - 09.11.2018

Мешани тимови и оваа година ќе работат секој ден, 24 часа, на борба против огновите на отворено. Граѓаните можат да ги пријавуваат сите случаи на палење огнови на бројот во кол-центарот на 193, ова денеска го изјави портпаролот на Град Скопје Ваљон ...

Град Скопје: Пријавувајте огнови на отворено на 193

Н.Македонија - 09.11.2018

Мешани тимови и оваа година ќе работат секој ден, 24 часа, на борба против огновите на отворено. Граѓаните можат да ги пријавуваат сите случаи на палење огнови на бројот во кол-центарот на 193, ова денеска го изјави портпаролот на Град Скопје Ваљон ...

Не пријавувајте отворени огнови на Фејсбук, пријавете ги на 193

+инфо - 09.11.2018

Во периодот септември/октомври годинава во споредба со истиот период лани има зголемување од околу 120 отсто во однос на изречените казни, а има изречено и голем број опомени за несовесните граѓани.

Град Скопје: Пријавувајте огнови на отворено на бројот 193, не на Фејсбук (ВИДЕО)

Стандард - 09.11.2018

Градот Скопје во соработка со Министерството за труд и социјална политика, Министерството за внатрешни работи, Територијалната единица за противпожарна заштита, Црвениот крст и Здружението на граѓани „Љубезност“ ја продолжува кампањата за ...

Град Скопје: Пријавувајте огнови на отворено на 193

Независен - 09.11.2018

Мешани тимови и оваа година ќе работат секој ден, 24 часа, на борба против огновите на отворено. Граѓаните можат да ги пријавуваат сите случаи на палење огнови на бројот во кол-центарот на 193, ова денеска го изјави портпаролот на Град Скопје Ваљон ...

Град Скопје: Пријавувајте огнови на отворено на 193

MTM - 09.11.2018

Град Скопје ја продолжува кампањата за пријавување огнови на отворено во соработка со Министерството за труд и социјална политика, Министерството за внатрешни работи, Територијалната единица за противпожарна заштита, Црвениот крст и Здружението на ...

Град Скопје: Не пријавувајте отворени огнови на „Фејсбук“, пријавете ги на 193

Фокус - 09.11.2018

Од Град Скопје апелираат до граѓаните сите забележани огнови на отворено да ги пријавуваат исклучиво на телефонскиот број 193, наместо на „Фејсбук“ или на другите социјални мрежи. Од таму потенцираат дека горењето пластика, гуми, кабли, неквалитетни ...

Град Скопје: Не пријавувајте огнови на „Фејсбук“, туку на 193

Centar - 09.11.2018

Градот Скопје во соработка со Министерството за труд и социјална политика, Министерството за внатрешни работи, Територијалната единица за противпожарна заштита, Црвениот крст и Здружението на граѓани „Љубезност“ ја продолжува кампањата за ...