TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФОТО: Гавазова ги покажа своите зимски авантури

Press24 - 15.01.2020

Македонската фолкерка Сузана Гавазова ужива во Банско во Бугарија со семејството. Таа ги покажа своите луди зимски авантури на социјалните ...

(ВИДЕО) ОДВОЈТЕ МАЛКУ ВРЕМЕ ЗА ОВИЕ ПЕСНИ – Вреди да се слушнат: Сузана Гавазова и „Балкан Бенд“ го претставуваат ...

Екран - 14.01.2020

Доколку се вложат голем труд, енергија и финансии, тогаш и кај нас може да се понуди квалитетен музички производ, квалитет и’ во звук и’ во видео продукција. Во овој случај станува збор за проектот што по повод празниците го снимија „Балкан Бенд“ и ...