TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Овие 2 збора се поважни од „те сакам“, ретко ги кажуваме, а без нив нема успешна врска

Курир - 14.05.2021

Кои се зборовите што значат повеќе од изјавување љубов? Колку пати сте му кажале „Те сакам“ на партнерот или родителите? Според истражувањето, колку пати ќе го кажете или слушнете овој збор зависи од тоа колку долго сте во врска или колку се ...

Овие 2 збора се поважни од „те сакам“, ретко ги кажуваме, а без нив нема успешна врска

Вистина.мк - 14.05.2021

Кои се зборовите што значат повеќе од изјавување љубов? Колку пати сте му кажале „Те сакам“ на партнерот или родителите? Според истражувањето, колку пати ќе го кажете или слушнете овој збор зависи од тоа колку долго сте во врска или колку се ...

Овие 2 збора се поважни од „ТЕ САКАМ“, ретко ги кажуваме, а без нив нема успешна врска

Попара - 13.05.2021

Кои се зборовите што значат повеќе од изјавување љ убов? Колку пати сте му кажале „Те сакам“ на партнерот или родителите? Според истражувањето, колку пати ќе го кажете или слушнете овој збор зависи од тоа колку долго сте во врска или колку се ...