TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

WhatsApp достигна две милијарди корисници

USB - 14.02.2020

Апликацијата WhatsApp ја достигна бројката од две милијарди корисници ширум светот, се вели во официјално соопштение. Најпопуларната апликација за испраќање пораки со ова стана една од двете апликации од портфолиото на Facebook, што има над две ...

WhatsApp се пофали со над 2 милијарди корисници

Телефони.мк - 13.02.2020

Чет апликацијата WhatsApp објави дека има над 2 милијарди корисници низ цел свет и одлучи да ја заштити нивната приватна комуникација. „Воодушевени сме што можеме да кажеме дека WhatsApp имад над 2 милијарди корисници во светот“, наведува ...

WhatsApp надмина 2 милијарди корисници

Кумановски м. - 13.02.2020

WhatsApp, апликација за мобилна комуниакција, во средата објави дека има повеќе од 2 милијарди корисници ширум светот и силно ја штити нивната приватна комуникација. „Задоволни сме што можеме да ви кажеме дека WhatsApp има повеќе од две милијарди ...

Повеќе од два милијарди корисници: Четвртина планета ја користи оваа апликација за допишување

Денар - 13.02.2020

WhatsApp на својот блог објави дека имаат повеќе од две милијарди корисници. WhatsApp ја искористи оваа објава за да ја истакне својата посветеност за безбедноста – став кој доведе до критики од пратеници и политичари во некои земји.

WatsApp ја надмина бројката од 2 милијарди корисници

Таратур - 13.02.2020

Мобилната апликација за допишување WhatsАpp објави дека ја надминале бројката од 2 милијарди корисници во светски рамки, потенцирајќи дека силно ја штитат нивната приватна комуникација. „Задоволни сме што можеме да кажеме дека WhatsApp има повеќе од ...