TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вибер има нова опција, еве како може да ја користите

Курир - 10.10.2018

Новата опција на Вибер овозможува измени на сите испратени пораки. Ако редовно ја користите Вибер апликацијата, новата „Edit“ функција може да ви биде многу корисна. Таа овозможува да ја измените секоја пратена порака во група или поеднинечен ...

Вибер има нова опција, еве како може да ја користите

Шеталиште - 10.10.2018

Новата опција на Вибер овозможува измени на сите испратени пораки. Ако редовно ја користите Вибер апликацијата, новата „Edit“ функција може да ви биде многу корисна. Таа овозможува да ја измените секоја пратена порака во група или поеднинечен ...

Вибер има нова опција - на овој начин може да г искористите

Press24 - 10.10.2018

Ако редовно ја користите Вибер апликацијата, новата „Edit“ функција може да ви биде многу корисна. Таа овозможува да ја измените секоја пратена порака во група или поеднинечен разговор, на тој начин што едноставно ја задржувате пораката која сакате ...

Вибер има нова опција, еве како може да ја користите

Маркукуле - 11.10.2018

Ако редовно ја користите Вибер апликацијата, новата „Edit“ функција може да ви биде многу корисна. Таа овозможува да ја измените секоја пратена порака во група или поеднинечен разговор, на тој начин што едноставно ја задржувате пораката која сакате ...

Вибер има нова многу корисна опција – Еве како да ја активирате

Скопје24 - 12.10.2018

Ако редовно ја користите Вибер апликацијата, новата „Edit“ функција може да ви биде многу корисна Таа овозможува да ја измените секоја пратена порака во група или поеднинечен разговор, на тој начин што едноставно ја задржувате пораката која сакате ...