TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„НЕ Е ВИСТИНА!“: Нутриционистка ја разби најголемата заблуда за маслиновото масло

Вечер Прес - 19.02.2024

Иако многу луѓе мислат дека маслиновото масло не треба да се користи за пржење храна, ова е всушност голема заблуда. Кога станува збор за подготовка на храна, еден метод кој особено не го сакаат нутриционистите е дефинитивно пржењето.

„Не е вистина…! Нутриционистка ја разоткри најголемата заблуда за маслиновото масло – ова ќе ве шокира

Во Центар - 20.02.2024

Кога станува збор за подготовка на храна , еден од методите што особено не го сакаат нутриционистите е дефинитивно пржењето. Меѓутоа, бидејќи овој метод е обично многу вкусен, речиси е невозможно целосно да се елиминира од исхраната.