TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Весна Змијанац конечно ја откри вистината за таткото на нејзината ќерка

Сител - 07.12.2017

Најголемата љубов на славната пејачка Весна Змијанац бил Владо Јовановиќ, таткото на нејзината ќерка Николија. Тој не се појавува во медиумите и не го сака шоу бизнисот. Весна открива дека Владо бил задолжен да гја одгледа нивната единствена ...

Весна Змијанац конечно ја откри вистината за таткото на нејзината ќерка: Тој ја израсна додека јас не се појавував дома

Курир - 07.12.2017

Најголемата љубов на славната пејачка Весна Змијанац бил Владо Јовановиќ, таткото на нејзината ќерка Николија. Тој не се појавува во медиумите и не го сака шоу бизнисот. Весна открива дека Владо бил задолжен да ја одгледа нивната единствена ...

Весна Змијанац искрено: „Ќерка ми ја израсна нејзиниот татко, јас бев на турнеи“

Убавина и Здравје - 08.12.2017

Популарната пејачка Весна Змијанац од бракот со Владо Јовановиќ ја има единствената ќерка Николија Јовановиќ , која долго време живееше кај него во Атина, каде што се школуваше, а потоа се врати во Србија кај мајка си и почна со својата пејачка ...

Весна Змијанац пеела по светот, додека поранешниот сопруг ја растел нивната ќерка

Репортер - 08.12.2017

Српската пејачка Весна Змијанац открила дека љубовата на нејзиниот живот бил Владо Јовановиќ, таткото на нејзината ќерка Николија. Тој не се појавува во медиумите и не го сака шоу бизнисот.