TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Советот на Град Скопје онлајн ќе ја одржи 52. седница

Вечер Прес - 30.06.2020

Советот на Град Скопје денеска, преку конференциска врска, ќе ја одржи 52-та седница, на која ќе се дискутира за повеќе одлуки и извештаи. На денешната седница Советот на Град Скопје ќе расправа за Извештајот за остварени финансиски резултати од ...

Советот на Град Скопје денеска ќе одржи седница

Опсервер - 30.06.2020

Скопје, 30 јуни 2020 () – Советот на Град Скопје денеска преку конференциска врска ќе ја одржи 52-та седница, на која ќе се дискутира за повеќе одлуки и извештаи. Како што соопштија градските власти, на денешната седница Советот ќе расправа за ...

Советот на Град Скопје денеска ќе одржи седница

Скопје инфо - 30.06.2020

Советот на Град Скопје денеска преку конференциска врска ќе ја одржи 52-та седница, на која ќе се дискутира за повеќе одлуки и извештаи. Како што соопштија градските власти, на денешната седница Советот ќе расправа за Извештајот за остварени ...

Советот на Град Скопје денеска ќе одржи седница

Канал5 - 30.06.2020

Советот на Град Скопје денеска преку конференциска врска ќе ја одржи 52-та седница, на која ќе се дискутира за повеќе одлуки и извештаи. Како што соопштија градските власти, на денешната седница Советот ќе расправа за Извештајот за остварени ...

Советот на Град Скопје ќе расправа и за програмата на ЈП Лајка

24Инфо - 30.06.2020

Советот на Град Скопје денеска, преку конференциска врска, ќе ја одржи 52-та седница, на која ќе се дискутира за повеќе одлуки и извештаи. На денешната седница Советот на Град Скопје ќе расправа за Извештајот за остварени финансиски резултати од ...