TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Изложба на ликовните уметници и педагози Владимир Лазоски и Харалампие Манчев...

Н.Македонија - 12.01.2018

Изложба на ликовните уметници и педагози Владимир Лазоски и Харалампие Манчев Во Кинотеката на Македонија е отворена изложба на дела од Владимир Лазоски и Харалампие Манчев, организирана од Здружението на ликовни педагози на Град Скопје и Детскиот ...

Изложба на Владимир Лазоски и на Харалампие Манчев ...

Н.Македонија - 11.01.2018

Изложба на Владимир Лазоски и на Харалампие Манчев Изложба на ликовни дела на Владимир Лазоски (слики на платно) и на Харалампие Манчев (скулптури во дрво) ќе биде отворена утре, во 13 часот, во галеријата на Кинотеката на Македонија.

Изложба на ликовните педагози Владимир Лазоски и Харалампие Манчев

Cooltura - 13.01.2018

Во Кинотеката на Македонија беше отворена изложба на дела од Владимир Лазоски и Харалампие Манчев, организирана од Здружението на ликовни педагози на Град Скопје и Детскиот ликовен центар кој е во состав на Кинотеката.