TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Радувајте се – денеска имате посебна причина за тоа!

Екран - 20.03.2019

Денеска се одбележува Меѓународниот ден на среќата. Денеска е ден кога треба да заборавите на сите свои проблеми. Бидејќи 20. март е и официјален почеток на пролетта, тоа е причина повеќе да бидете расположени.

Денес е меѓународниот ден на среќата: Како да бидете среќни?

Среќа.mk - 20.03.2019

Според многубројните детални истражувања на научниците, откриено е дека среќата не е нешто што едноставно случува сама по себе, туку да се биде среќен значи да направите мали промени во вашето однесување, вашата околина и вашиот контакт со луѓето ...

Најубавите цитати за среќата

Кајгана - 20.03.2019

По повод Меѓународниот ден на среќата кој Обединетите Нации го прогласија од 2012 година, ги собравме најубавите цитати за среќата. Во коментарите подоле, слободно кажете ни што за вас е среќата.

Широка насмевка на лицето: Денес е Меѓународниот ден на среќата

Точка - 20.03.2019

Денес се одбележува Меѓународниот ден на среќата, а по пат на семинари, советувања и различни програми се настојува да се образува и зголеми јавната свест за предностите од среќата. Меѓународниот дена на среќата, 20 март бил прогласен од Обединетите ...

Не е среќен оној кој има што сака, туку оној кој не го сака тоа што го нема: Денеска е ден на среќата

Фактор - 20.03.2019

Денеска во светот се одбележува Меѓународниот ден на среќата, затоа денеска размислете што ве прави среќни, чувајте ја среќата и обидете се да уживате во неа. Насмевнете си и размислувајте почесто на насмевките, на саканите, на љубовта.