TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без струја ќе останат неколку скопски населби

Макфакс - 14.11.2019

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека се планирани технички зафати во електросистемот на град Скопје и без електрична енергија ќе останат делови на Гази Баба, Ѓорче Петров, Кисела Вода, Аеродром и Илинден.

Без струја делови на Сарај и Аеродром

Макфакс - 13.11.2019

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека поради закажани технички зафати, без електрична енергија ќе останат делови на Сарај и Аеродром. Па, така, од 9 до 10 часот, без струја ќе бидат корисниците од село Ласкарци, село Арнакија и селата Семениште, ...

Делови од неколку скопски општини утре без струја

Курир - 13.11.2019

Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат дека за ден 14.11.2019 год. (четврток) се планирани следните технички зафати во електро-системот на Град Скопје и без електрична енергија ќе останат: • во периодот од 08:00 до 12:00 часот корисниците од ул.

Без струја утре ќе бидат корисниците од општините Сарај и Аеродром

MakPress - 12.11.2019

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа утре без напојување со електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Сарај и Аеродром, соопштуваат од РЦУК – Скопје.

Без струја делови на Сарај и Аеродром

MTM - 13.11.2019

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека поради закажани технички зафати, без електрична енергија ќе останат делови на Сарај и Аеродром. Па, така, од 9 до 10 часот, без струја ќе бидат корисниците од село Ласкарци, село Арнакија и селата Семениште, ...

Без струја делови на Сарај и Аеродром

24Инфо - 13.11.2019

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека поради закажани технички зафати, без електрична енергија ќе останат делови на Сарај и Аеродром. Па, така, од 9 до 10 часот, без струја ќе бидат корисниците од село Ласкарци, село Арнакија и селата Семениште, ...

Без струја делови на Сарај и Аеродром

Скопје инфо - 13.11.2019

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека поради закажани технички зафати, без електрична енергија ќе останат делови на Сарај и Аеродром. Па, така, од 9 до 10 часот, без струја ќе бидат корисниците од село Ласкарци, село Арнакија и селата Семениште, ...

Без струја утре делови од Гази Баба, Ѓорче Петров, Кисела Вода, Аеродром, Илинден

+инфо - 13.11.2019

Од „ ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека за ден 14.11.2019 год. (четврток) се планирани следните технички зафати во електро-системот на Град Скопје и без електрична енергија ќе останат: – во периодот од 08:00 до 12:00 часот корисниците од ...

Без струја делови на Сарај и Аеродром

Centar - 13.11.2019

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека поради закажани технички зафати, без електрична енергија ќе останат делови на Сарај и Аеродром. Па, така, од 9 до 10 часот, без струја ќе бидат корисниците од село Ласкарци, село Арнакија и селата Семениште, ...

Без струја утре делови од Гази Баба, Ѓорче Петров, Кисела Вода, Аеродром, Илинден

Скопје инфо - 13.11.2019

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека за ден 14.11.2019 год. (четврток) се планирани следните технички зафати во електро-системот на Град Скопје и без електрична енергија ќе останат: – во периодот од 08:00 до 12:00 часот корисниците од ...

Без струја делови на Гази Баба, Ѓорче Петров, Кисела Вода, Аеродром и Илинден

24Инфо - 14.11.2019

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека се планирани технички зафати во електросистемот на град Скопје и без електрична енергија ќе останат делови на Гази Баба, Ѓорче Петров, Кисела Вода, Аеродром и Илинден.

Без струја ќе останат неколку скопски населби

MTM - 14.11.2019

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека се планирани технички зафати во електросистемот на град Скопје и без електрична енергија ќе останат делови на Гази Баба, Ѓорче Петров, Кисела Вода, Аеродром и Илинден.

Без струја ќе останат неколку скопски населби

Скопје инфо - 14.11.2019

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека се планирани технички зафати во електросистемот на град Скопје и без електрична енергија ќе останат делови на Гази Баба, Ѓорче Петров, Кисела Вода, Аеродром и Илинден.

Без струја ќе останат неколку скопски населби

Centar - 14.11.2019

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека се планирани технички зафати во електросистемот на град Скопје и без електрична енергија ќе останат делови на Гази Баба, Ѓорче Петров, Кисела Вода, Аеродром и Илинден.