TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стојановски: Заев се плаши од низок рејтинг не знае како да се однесува

Алсат-М - 26.11.2020

Интервјуто на премиерот Зоран Заев за БГНЕС предизвика остри реакции во јавноста. Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Бојан Стојаноски во емисијата „Патот кон…“, рече дека ова што сега се случува е алармирано навреме од неговата партија.

Стојаноски: ВМРО-ДПМНЕ е за добри односи со сите соседи почитувајќи се меѓусебно

Вечер - 26.11.2020

За ова нешто што се случува ние алармираме веќе некое време наназад. Ова сега е само кулминација на така потпишаниот договор за меѓусоседство помеѓу Република Македонија и Република Бугарија, вели пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Бојан Стојаноски.

Стојаноски: ВМРО-ДПМНЕ е за добри односи со сите соседи почитувајќи се меѓусебно, а ставовите на Заев ги нарушија ...

Курир - 26.11.2020

За ова нешто што се случува ние алармираме веќе некое време наназад. Ова сега е само кулминација на така потпишаниот договор за меѓусоседство помеѓу Република Македонија и Република Бугарија, вели пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Бојан Стојаноски.