TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хороскоп за денес за сите хороскопски знаци: Што не советуваат ѕвездите за денес 11.12.2023 во врска со работата, ...

Екран - 11.12.2023

Овен Работа: Трпението и разбирањето кон оние соработници кои не се во состојба да го издржат вашето насилно темпо, подоцна може да ви донесе одредени придобивки, но и лично задоволство. Љубов: Ненадејното појавување на нова симпатична личност на ...

Релативно мирен ден за раковите, без тенденции за некоја конкретна и директна љубовна акција

Lady - 11.12.2023

Овен Работа: Трпението и разбирањето кон оние соработници кои не се во состојба да го издржат вашето насилно темпо, подоцна може да ви донесе одредени придобивки, но и лично задоволство. Љубов: Ненадејното појавување на нова симпатична личност на ...