TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мукоски до СДСМ: Сите негативни последици врз економијата се по заслуга на СДСМ !

Press24 - 25.07.2016

Денес во Собранието на Република Македонија пратениците ја започнаа дискусијата на 111-тата седница на чиј дневен ред се наоѓа ребалансот на Буџетот за 2016 година. Имено, на говорот на пратеникот од СДСМ Марјанчо Николов по повод ребалансот на ...

Мукоски до СДСМ: Сите негативни последици врз економијата се по заслуга на СДСМ !

Курир - 25.07.2016

Денес во Собранието на Република Македонија пратениците ја започнаа дискусијата на 111-тата седница на чиј дневен ред се наоѓа ребалансот на Буџетот за 2016 година. Имено, на говорот на пратеникот од СДСМ Марјанчо Николов по повод ребалансот на ...

Мукоски до СДСМ: Сите негативни последици врз економијата се по заслуга на СДСМ!

Нетпрес - 25.07.2016

Денес во Собранието на Република Македонија пратениците ја започнаа дискусијата на 111-тата седница на чиј дневен ред се наоѓа ребалансот на Буџетот за 2016 година. Имено, на говорот на пратеникот од СДСМ Марјанчо Николов по повод ребалансот на ...