TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Земјоделското училиште во Кавадарци доделени награди за најдобри вина произведени од ученици

Бизнис Вести - 24.11.2022

Во Земјоделското училиште ,,Ѓорче Петров” во Кавадарци денеска беа доделени награди за средношколците коишто произвеле најдобри вина, како резултат на теоретското и практично образование стекнато во оваа воспитно – образовна установа, а произведени ...

Во Земјоделското училиште во Кавадарци доделени награди за најдобрите вина произведени од ученици

Факултети - 24.11.2022

Во Земјоделското училиште ,,Ѓорче Петров” во Кавадарци денеска им беа доделени награди на средношколците што произвеле најдобри вина, како резултат на теоретското и практично образование стекнато во оваа воспитно-образовна установа, а произведени во ...

Во Земјоделското училиште во Кавадарци доделени награди за најдобри вина произведени од ученици

Агротим - 24.11.2022

Во Земјоделското училиште ,,Ѓорче Петров” во Кавадарци денеска беа доделени награди за средношколците коишто произвеле најдобри вина, како резултат на теоретското и практично образование стекнато во оваа воспитно – образовна установа, а произведени ...