TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Најзадоволни со професијата се ИТ професионалците и дизајнерите, најмалку вработените во производство, угостителство, ...

Бизнис Вести - 22.01.2021

Над 70% од економистите и над 50% од правниците би ја промениле професијата, покажува истражувањето на Brainster На крајот на минатата година Brainster лансираше алатка за кариерно советување, која е бесплатна за користење за сите.

Најзадоволни со професијата се ИТ професионалците и дизајнерите, најмалку вработените во производство, угостителство, ...

Опсервер - 22.01.2021

Над 70% од економистите и над 50% од правниците би ја промениле професијата, покажува истражувањето на Brainster На крајот на минатата година Brainster лансираше алатка за кариерно советување, која е бесплатна за користење за сите.

Најзадоволни со професијата се ИТ професионалците и дизајнерите, најмалку вработените во производство, угостителство, ...

Денар - 22.01.2021

Над 70% од економистите и над 50% од правниците би ја промениле професијата, покажува истражувањето на Brainster На крајот на минатата година Brainster лансираше алатка за кариерно советување, која е бесплатна за користење за сите.

Најзадоволни со професијата се ИТ професионалците и дизајнерите, најмалку вработените во производство, угостителство, ...

Студенти - 22.01.2021

Над 70% од економистите и над 50% од правниците би ја промениле професијата, покажува истражувањето на Brainster На крајот на минатата година Brainster лансираше алатка за кариерно советување, која е бесплатна за користење за сите.

Истражување на Бреинстер: Најзадоволни со професијата се ИТ професионалците и дизајнерите

еМагазин - 22.01.2021

На крајот на минатата година Brainster лансираше алатка за кариерно советување, која е бесплатна за користење за сите, информираат од таму. Целта на алатката е да им помогне на корисниците да ја започнат потрагата по „вистинската кариера“, како и да ...

Најзадоволни од професијата се ИТ професионалците и дизајнерите, најмалку вработените во производство, угостителство, ...

Бриф - 22.01.2021

Над 70 отсто од економистите и над 50 проценти од правниците би ја промениле професијата, покажува истражувањето на Brainster. На крајот на минатата година Brainster лансираше алатка за кариерно советување, која е бесплатна за користење за сите.

ИСТРАЖУВАЊЕ: Најзадоволни од работата се ИТ-инженерите и дизајнерите, најмалку правниците, економистите, угостителите…

Денешен - 22.01.2021

Над 70 отсто од економистите и над 50 проценти од правниците би ја промениле професијата, покажува истражувањето на Brainster. На крајот на минатата година Brainster лансираше алатка за кариерно советување, која е бесплатна за користење за сите.

Најзадоволни од професијата се ИТ професионалците и дизајнерите

Канал5 - 22.01.2021

​ Над 70 отсто од економистите и над 50 проценти од правниците би ја промениле професијата, покажува истражувањето на „Brainster“. На крајот на минатата година Brainster лансираше алатка за кариерно советување, која е бесплатна за користење за сите.

Најзадоволни од професијата се ИТ професионалците и дизајнерите, најмалку вработените во производство, угостителство, ...

ТВ21 - 22.01.2021

Над 70 отсто од економистите и над 50 проценти од правниците би ја промениле професијата, покажува истражувањето на Brainster. На крајот на минатата година Brainster лансираше алатка за кариерно советување, која е бесплатна за користење за сите.

Најзадоволни од професијата се ИТ професионалците и дизајнерите, најмалку вработените во производство, угостителство, ...

Независен - 22.01.2021

Над 70 отсто од економистите и над 50 проценти од правниците би ја промениле професијата, покажува истражувањето на Brainster. На крајот на минатата година Brainster лансираше алатка за кариерно советување, која е бесплатна за користење за сите.

Најзадоволни од професијата се ИТ професионалците и дизајнерите, најмалку вработените во производство, угостителство, ...

24Инфо - 22.01.2021

Над 70 отсто од економистите и над 50 проценти од правниците би ја промениле професијата, покажува истражувањето на Brainster. На крајот на минатата година Brainster лансираше алатка за кариерно советување, која е бесплатна за користење за сите.

Најзадоволни со професијата се ИТ професионалците и дизајнерите, најмалку вработените во производство, угостителство, ...

Локално - 22.01.2021

Над 70% од економистите и над 50% од правниците би ја промениле професијата, покажува истражувањето на Brainster. На крајот на минатата година Brainster лансираше алатка за кариерно советување, која е бесплатна за користење за сите.

Најзадоволни од професијата се ИТ професионалците и дизајнерите, најмалку вработените во производство, угостителство, ...

ММС - 22.01.2021

Над 70 отсто од економистите и над 50 проценти од правниците би ја промениле професијата, покажува истражувањето на Brainster. На крајот на минатата година Brainster лансираше алатка за кариерно советување, која е бесплатна за користење за сите.

Истражување: Најголем интерес за секторот на компјутерџиите и дизајнерите, најмал за келнери, економисти и правници

Слободен Печат - 22.01.2021

Над 70 отсто од економистите и над 50 проценти од правниците би ја промениле професијата, покажува истражувањето на Brainster. На крајот на минатата година, Brainster лансираше алатка за кариерно советување, која е бесплатна за користење за сите.

Најзадоволни со професијата се ИТ професионалците и дизајнерите, најмалку вработените во производство, угостителство, ...

Хаштаг - 22.01.2021

Над 70% од економистите и над 50% од правниците би ја промениле професијата, покажува истражувањето на Brainster На крајот на минатата година Brainster лансираше алатка за кариерно советување, која е бесплатна за користење за сите.

Brainster: Над 70 отсто од економистите и над 50 проценти од правниците би ја промениле професијата

MakPress - 22.01.2021

Над 70 отсто од економистите и над 50 проценти од правниците би ја промениле професијата, покажува истражувањето на Brainster. На крајот на минатата година Brainster лансираше алатка за кариерно советување, која е бесплатна за користење за сите.

Најзадоволни со професијата се ИТ професионалците и дизајнерите, најмалку вработените во производство, угостителство, ...

Иновативност - 22.01.2021

Над 70% од економистите и над 50% од правниците би ја промениле професијата, покажува истражувањето на Brainster На крајот на минатата година Brainster лансираше алатка за кариерно советување, која е бесплатна за користење за сите.

Најзадоволни од професијата се ИТ професионалците и дизајнерите, најмалку вработените во производство, угостителство, ...

OhridNews - 22.01.2021

Над 70 отсто од економистите и над 50 проценти од правниците би ја промениле професијата, покажува истражувањето на Brainster. На крајот на минатата година Brainster лансираше алатка за кариерно советување, која е бесплатна за користење за сите.

Kои вработени се најзадоволни, а кои најмалку задоволни од професијата?

+инфо - 22.01.2021

Оваа алатка на Brainster изминатиот месец ја искористија над 7000 лица. Во рамки на прашањата на кои корисниците одговараат при користењето на алатката има и прашања поврзани со нивните тековни и посакувани кариери.

Најзадоволни со професијата се ИТ професионалците и дизајнерите, најмалку вработените во производство, угостителство, ...

Банкарство.мк - 22.01.2021

Над 70% од економистите и над 50% од правниците би ја промениле професијата, покажува истражувањето на „ Brainster “. На крајот на минатата година „Brainster” лансираше алатка за кариерно советување, која е бесплатна за користење за сите.

Најзадоволни со професијата се ИТ професионалците и дизајнерите, најмалку вработените во производство, угостителство, ...

Smartportal - 22.01.2021

Над 70% од економистите и над 50% од правниците би ја промениле професијата, покажува истражувањето на Brainster На крајот на минатата година Brainster лансираше алатка за кариерно советување, која е бесплатна за користење за сите.

Најзадоволни од професијата се ИТ професионалците и дизајнерите, најмалку вработените во производство, угостителство, ...

Вечер Прес - 22.01.2021

Над 70 отсто од економистите и над 50 проценти од правниците би ја промениле професијата, покажува истражувањето на Brainster. На крајот на минатата година Brainster лансираше алатка за кариерно советување, која е бесплатна за користење за сите.

ИТ-програмирање, најпосакувана професија кај младите до 20 години

МКД - 22.01.2021

Над 70% од економистите и над 50% од правниците би ја промениле професијата, покажува истражувањето на „Браинстер“. На крајот на минатата година беше ланисрана алатка за кариерно советување, која е бесплатна за користење за сите.