TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Единственото сеќавање на Флора Бенкс“ во издание на „Бата прес“

А1 On - 26.03.2020

„Бата прес“ на македонски јазик го објави романот „Единственото сеќавање на Флора Бенкс“ од британската авторка Емили Бар. Романот од англиски го преведе Ацо Пероски, а неговото објавување е поддржано од Европската Унија и Министерството за култура ...

„Единственото сеќавање на Флора Бенкс“ во издание на „Бата прес“

MakPress - 26.03.2020

„Бата прес“ на македонски јазик го објави романот „Единственото сеќавање на Флора Бенкс“ од британската авторка Емили Бар. Романот од англиски го преведе Ацо Пероски, а неговото објавување е поддржано од Европската Унија и Министерството за култура ...

Романтот „Единствено сеќавање на Флора Бенкс“ објавен на македонски јазик

Н.Македонија - 26.03.2020

Романот „Единственото сеќавање на Флора Бенкс“ од британската авторка Емили Бар е објавен на македонски јазик во издание на „Бата прес“. Романот од англиски го преведе Ацо Пероски, а неговото објавување е поддржано од Европската унија и ...

“Единственото сеќавање на Флора Бенкс“ во издание на „Бата прес“

Вечер - 26.03.2020

„Бата прес“ на македонски јазик го објави романот „Единственото сеќавање на Флора Бенкс“ од британската авторка Емили Бар. Романот од англиски го преведе Ацо Пероски, а неговото објавување е поддржано од Европската Унија и Министерството за култура ...