TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Џафери на студиска посета во Единбург организирана од Вестминстер фондацијата

Канал5 - 20.03.2019

Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, од 20 до 22 март е на студиска посета во Единбург, Шкотска. Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, претседателката на Комисијата за ...

Џафери на студиска посета во Единбург организирана од Вестминстер фондацијата

24Инфо - 20.03.2019

Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, претседателката на Комисијата за финансирање и буџет, Лилјана Кузмановска и генералниот секретар на Собранието, Цветанка Иванова, од 20 до 22 март се на студиска посета во ...

Џафери на студиска посета во Единбург организирана од Вестминстер фондацијата

Сител - 20.03.2019

Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, претседателката на Комисијата за финансирање и буџет, Лилјана Кузмановска и генералниот секретар на Собранието, Цветанка Иванова, од 20 до 22 март се на студиска посета во ...

Џафери на студиска посета во Шкотска

Макфакс - 20.03.2019

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, претседателката на Комисијата за финансирање и буџет, Лилјана Кузмановска и Генералниот секретар на Собранието, Цветанка Иванова, од денеска до 22 март се на студиска посета во Единбург, Шкотска.

Џафери на студиска посета во Единбург организирана од Вестминстер фондацијата

А1 On - 20.03.2019

Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, претседателката на Комисијата за финансирање и буџет, Лилјана Кузмановска и генералниот секретар на Собранието, Цветанка Иванова, од 20 до 22 март се на студиска посета во ...

Џафери на студиска посета во Единбург организирана од Вестминстер фондацијата

MTM - 20.03.2019

Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, претседателката на Комисијата за финансирање и буџет, Лилјана Кузмановска и генералниот секретар на Собранието, Цветанка Иванова, од 20 до 22 март се на студиска посета во ...

Џафери на студиска посета во Единбург организирана од Вестминстер фондацијата

Опсервер - 20.03.2019

Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, претседателката на Комисијата за финансирање и буџет, Лилјана Кузмановска и генералниот секретар на Собранието, Цветанка Иванова, од 20 до 22 март се на студиска посета во ...