TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Центар со помош на полицијата ќе се справува со вандализмот и со прегласната музика

Слободен Печат - 10.07.2024

Општина Центар ќе добие полициска помош во справување со вандализмот, со прегласната музика од кафулињата и угостителските објекти и со сообраќајниот хаос во општината. Градоначалникот Горан Герасимовски, на негова иницијатива, остварил средба со ...

Ина Многуфина за вандализмот, сообраќајниот хаос и прегласната музика во Капиштец

Скопје1

Герасимовски: Ќе добиеме полициска помош во справување со вандализмот, прегласната музика во Капиштец, сообраќајниот хаос

Макфакс

Герасимовски: Ќе добиеме полициска помош во справување со вандализмот, прегласната музика во Капиштец, сообраќајниот хаос

Опсервер

Во Капиштец ќе има засилена полиција и пајак-служба, со цел справување со вандализмот, сообраќајниот хаос и прегласната музика

еМагазин

Општина Центар ќе добие полициска помош за справување со прегласната музика во Капиштец

Локално - 10.07.2024

Општина Центар ќе добие полициска помош и асистенција во справување со вандализмот, сообраќајниот хаос и прегласната музика во Капиштец, но и во другите населби во локалната самоуправа. Ова беше договорено со началникот на СВР Скопје Сашо Топаловски ...

Полиција ќе го чува мирот во Центар од хулигани, мангупи и бучни клубови

МКД

Герасимовски: Обезбедивме соработка со МВР за враќање на јавниот ред и мир во општината

24Инфо

Општина Центар ќе добие полициска помош за справување со прегласната музика во Капиштец

Скопје инфо

Општина Центар со помош на полицијата ќе се справува со прегласната музика од ноќните клубови

А1 On

Герасимовски: Ќе добиеме полициска помош во справување со вандализмот, прегласната музика во Капиштец, сообраќајниот хаос

Точка

Герасимовски со полициска помош ќе го решава проблемот со прегласната музика во Капиштец

Кајгана

Centar Вести плус Градска

Пресуда по 10-годишна судска постапка – Општина Центар ќе треба да плати 2,5 милиони евра на фирмата „Пелагонија ...

Телма - 10.07.2024

Општината Центар треба да плати речиси 150 милиони денари на тужителот Друштво за градежништво „Пелагонија Гостивар“. Ова е пресудата што ја донесе Апелациониот суд по десетгодишна судска постапка.

Герасимовски: Нема да дозволиме Општина Центар да биде блокирана поради судски процес стар 10 години

Макфакс

Герасимовски: Нема да дозволиме Општина Центар да биде блокирана поради судски процес стар 10 години

Опсервер

Герасимовски: Нема да дозволиме Центар да биде блокиран поради судски процес стар 10 години

Канал5

Општина Центар треба да плати 1,2 милиони евра, Герасимовски ветува дека нема да има блокада

МКД

Герасимовски: Нема да дозволиме Општина Центар да биде блокирана поради судски процес стар 10 години

Локално

Герасимовски: Нема да дозволиме Општина Центар да биде блокирана поради судски процес стар 10 години

Точка

Press24 24Инфо Фактор