TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тренинг за мажи: 9 вежби за цврст и подигнат задник

Кајгана - 29.05.2020

Во новото видео на Gravity Transformation, ќе ви покажат 9 ефективни вежби за цврст и подигнат задник. Освен тоа што жените обожаваат мажи со цврст задник, овие вежби имаат и придобивки за вашето здравје - ќе ви помогнат да ги зацврстите мускулите ...

Тренинг за мажи: 9 вежби за цврст и затегнат задник

Кајгана - 29.05.2020

Во новото видео на Gravity Transformation, ќе ви покажат 9 ефективни вежби со кои ќе ги затегнете мускулите на задникот. Освен тоа што жените обожаваат мажи со цврст и затегнат задник, овие вежби имаат и придобивки за вашето здравје - ќе ви помогнат ...