TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мерки за заштеда на струјата до 15 отсто во домаќинствата, стопанството и институциите

Либертас - 16.08.2022

Мерките се однесуваат на домаќинставата, компаниите и државните институции, а ќе се применуваат од 1 септември 2022 до 31 март 2023 година. Препораки за домаќинставата -​Користете го бојлерот за подготовка на топла вода само кога таа ви е потребна и ...

Ова се препораките од Владата за домаќинствата за штедење на струја

Скопје инфо - 16.08.2022

Владата ги објави препораките за штедење на струја кои ќе важат од 1. септември. Ова се препораките кои се однесуваат за домаќинствата: -​Користете го бојлерот за подготовка на топла вода само кога таа ви е потребна и тоа по можност во ниска тарифа ...

Власта ни препорачува: Бојлер пуштајте на ефтина тарифа, користете туш со мал проток на вода, ставете си изолација која ...

MakPress - 16.08.2022

Мерките се однесуваат на домаќинставата, компаниите и државните институции, а ќе се применуваат од 1 септември 2022 до 31 март 2023 година. Препораки за домаќинставата -​Користете го бојлерот за подготовка на топла вода само кога таа ви е потребна и ...

Прочитајте како Владата планира да заштеди струја до 15 проценти

ММС - 16.08.2022

МИА ги објавува во целост донесените препораки на Владата за заштеда на електрична енергија до 15 отсто. Мерките се однесуваат на домаќинставата, компаниите и државните институции, а ќе се применуваат од 1 септември 2022 до 31 март 2023 година.

Мерки за заштеда на струјата до 15 отсто во домаќинствата, стопанството и институциите

Опсервер - 16.08.2022

Мерките се однесуваат на домаќинставата, компаниите и државните институции, а ќе се применуваат од 1 септември 2022 до 31 март 2023 година. Препораки за домаќинставата -​Користете го бојлерот за подготовка на топла вода само кога таа ви е потребна и ...

Мерки за заштеда на струјата до 15 отсто во домаќинствата, стопанството и институциите

Бриф - 16.08.2022

Препораки на Владата за заштеда на електрична енергија до 15 отсто. Мерките се однесуваат на домаќинставата, компаниите и државните институции, а ќе се применуваат од 1 септември 2022 до 31 март 2023 година.

Влада: Мерки за заштеда на струјата до 15 отсто во домаќинствата, стопанството и институциите

CivilMedia - 16.08.2022

МИА ги објавува во целост донесените препораки на Владата за заштеда на електрична енергија до 15 отсто. Мерките се однесуваат на домаќинставата, компаниите и државните институции, а ќе се применуваат од 1 септември 2022 до 31 март 2023 година.

Прочитајте ги мерките за заштеда на струјата до 15 отсто во домаќинствата, стопанството и институциите

Факултети - 16.08.2022

Препораки за домаќинствата -Користете го бојлерот за подготовка на топла вода само кога таа ви е потребна и тоа по можност во ниска тарифа на електрична енергија (евтина струја), без притоа да се наруши квалитетот на живеење.

Листа на сите мерки за заштеда на струјата до 15 отсто во домаќинствата, стопанството и институциите

Фокус - 16.08.2022

МИА ги објавува во целост донесените препораки на Владата за заштеда на електрична енергија до 15 отсто. Мерките се однесуваат на домаќинставата, компаниите и државните институции, а ќе се применуваат од 1 септември 2022 до 31 март 2023 година.

Што предвидуваат мерките на Владата за заштеда на струја до 15 отсто

Независен - 16.08.2022

Владата денеска донесе сет мерки и препораки за заштеда на електрична енергија до 15 отсто. Мерките се однесуваат на домаќинставата, компаниите и државните институции, а ќе се применуваат од 1 септември 2022 до 31 март 2023 година.

Ова се препораките на Владата за штедење на струјата

Нетпрес - 16.08.2022

Владата донесе мерки за заштеда на струја до 15 отсто – за домаќинствата и компаниите се предвидени препораки, а за државните институции конкретни задолженија кои мора да се испочитуваат зашто во спротивно ќе следуваат санкции.

Владата со препораки – сите ќе мора да штедат струја во текот на зимата

Кајгана - 16.08.2022

Во пресрет на зимата, Владата, на предлог на Министерството за економија, донесе сет препораки и задолженија за штедење електрична енергија во земјава. Граѓаните добија препораки, а државните институции конкретни задолженија како да штедат струја, ...

Вклучете бојлер само ако планирате да се бањате, еве какви сѐ совети дава Владата

МКД - 16.08.2022

Вклучете го бојлерот само кога ви е потребна топла вода и тоа на евтина струја, ладилникот нека не лади до максимум, внимавајте со греалките, полњачите за мобилни телефони вадете ги од штекерите кога не полните телефон, итн.

Владата воведува мерки за заштеда на струја: За домаќинствата и компаниите препораки, за институциите конкретни ...

365 - 16.08.2022

Владата донесе мерки за заштеда на струја до 15 отсто – за домаќинствата и компаниите се предвидени препораки, а за државните институции конкретни задолженија кои мора да се испочитуваат зашто во спротивно ќе следуваат санкции.

МАШИНАТА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА ДА СЕ КОРИСТИ ПОЛНА И ВО НИСКА ТАРИФА, препораки за штедење енергија до граѓаните, компаниите ...

Фактор - 16.08.2022

Владата донесе препораки и мерки за заштеда на електрична енергија. Притоа до државните институции се предвидени конкретни мерки за намалување на потрошувачката на струја, додека до домаќинставата и компаниите препораки кои ќе се применуваат од 1 ...

Препораки на Владата за заштеда на електрична енергија

Академик - 16.08.2022

Владата донесе препораки за заштеда на електрична енергија до 15 отсто. „Мерките се однесуваат на домаќинставата, компаниите и државните институции, а ќе се применуваат од 1 септември 2022 до 31 март 2023 година.

Мерки за заштеда на струјата до 15 отсто во домаќинствата, стопанството и институциите

Lider - 16.08.2022

Владата донесе мерки за заштеда на струја до 15 отсто – за домаќинствата и компаниите се предвидени препораки, а за државните институции конкретни задолженија кои мора да се испочитуваат зашто во спротивно ќе следуваат санкции.