TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Водоснабдувањето е нормализирано во Ново Село

Фактор - 12.02.2019

Извршена е техничка проверка на трафостаницата во ПС Ново Село, водоснабдувањето е нормализирано на 12.02.2019г. во 13:45 ...

Ново Село, Орман и Даме Груев утре без вода

Сител - 11.02.2019

Корисниците од селата Ново Село и Орман, како и од населбата Даме Груев во Општина Ѓорче Петров утре од 9:00 до 11:00 часот ќе останат без вода за пиење. Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, причина за ...

Ново Село, Орман и „Даме Груев“ утре ќе останат без водоснабдување

Курир - 11.02.2019

Од ЈП Водовод и канализација известуваат дека на ден 12.02.2019 год. (вторник), заради детална проверка на трафостаницата на Полициската станица Ново Село без електрична енергија ќе остане истата.

Ново Село, Орман и Даме Груев утре без вода

Канал5 - 11.02.2019

Корисниците од селата Ново Село и Орман, како и од населбата Даме Груев во Општина Ѓорче Петров утре од 9:00 до 11:00 часот ќе останат без вода за пиење. Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, причина за ...

Ново Село, Орман и „Даме Груев“ утре ќе останат без водоснабдување

Скопје инфо - 11.02.2019

Од ЈП Водовод и канализација известуваат дека на ден 12.02.2019 год. (вторник), заради детална проверка на трафостаницата на Полициската станица Ново Село без електрична енергија ќе остане истата.

Ново Село, Орман и Даме Груев утре без вода

MTM - 11.02.2019

Корисниците од селата Ново Село и Орман, како и од населбата Даме Груев во Општина Ѓорче Петров утре од 9:00 до 11:00 часот ќе останат без вода за пиење. Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, причина за ...

Ново Село, Орман и Даме Груев утре без вода

Вечер - 11.02.2019

Корисниците од селата Ново Село и Орман, како и од населбата Даме Груев во Општина Ѓорче Петров утре од 9:00 до 11:00 часот ќе останат без вода за пиење. Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, причина за ...