TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сека Алексиќ немала ни тоалет во домот, а се бањала во корито: Трновиот пат на пејачката го расплака регионот

Убавина и Здравје - 20.03.2019

Сека Алексиќ денес живее луксузен живот, но порано не било така. Детството го поминала во беда, откако за време на војната избегала од Зорник во селото Липолист крај Шабац. Нејзините поранешни соседи за пејачката, која буквално се издигнала од кал и ...

Се бањала во корито, а често била и гладна: Во оваа трошна куќа израснала Сека

Република - 20.03.2019

Сека Алексиќ денес живее луксузен живот, но порано не било така. Детството го поминала во беда, откако за време на војната избегала од Зворник во селото Липолист крај Шабац. Нејзините поранешни соседи за пејачката, која буквално се издигнала од кал ...

Во оваа распадната куќа Сека Алексиќ го помина своето детство! Немала шпорет ни пари за јадење

Магазин - 20.03.2019

Светлана Сека Алексиќ, сега ужива во луксузниот живот, но секогаш не беше така. Нејзиното детство го поминала во беда и сиромаштија во селото Липолист, покрај Шабац. Екипата на Курир го посетила ова место и како што изјавуваат нејзините стари комшии ...

Денес ужива во луксуз, а некогаш се мачела во беда и сиромаштија: Погледнете каде живеела познатата српска пејачка

Курир - 21.03.2019

Сека Алексиќ денес живее луксузен живот, но порано не било така. Детството го поминала во беда, откако за време на војната избегала од Зворник во селото Липолист крај Шабац. Нејзините поранешни соседи за пејачката, која буквално се издигнала од кал ...

(ФОТО) Денес ужива во луксуз, а во детството била гладна и во трошна куќа

iPortal - 21.03.2019

Сека Алексиќ денес живее луксузен живот, но порано не било така. Детството го поминала во беда, откако за време на војната избегала од Зворник во селото Липолист крај Шабац. Нејзините поранешни соседи за пејачката, која буквално се издигнала од кал ...