TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Директор отпуштил 900 работници преку интернет: Ги нарекол „глупи делфини“

Кумановски м. - 07.12.2021

Повеќе од 900 работници биле изненадени кога извршниот директор на американската компанија ги отпуштил, непосредно пред празниците, преку апликацијата Зум. Според медиумите, тој директор и претходно имал лош однос кон вработените, нарекувајќи ги ...

Најлошиот шеф досега: Отпушти 900 работници преку Zoom повик

Кајгана - 07.12.2021

Извршниот директор на компанијата Better.com, Вишал Гарг, отпушти околу 900 работници во еден Zoom повик, пренесe CNN. „Доколку сте во овој повик тогаш сте дел од несреќната група којашто е отпуштена“, соопшти директорот на хипотекарната компанија ...

Директор отпуштил 900 работници преку интернет: Крадеа и работеа само два часа на ден

Слободен Печат - 07.12.2021

Повеќе од 900 работници биле изненадени кога извршниот директор на американската компанија ги отпуштил, непосредно пред празниците, преку апликацијата Зум. Според медиумите, тој директор и претходно имал лош однос кон вработените, нарекувајќи ги ...

Бизнисмен од САД преку видео конференција пред Божиќ отпушти 900 луѓе (ВИДЕО)

Канал5 - 07.12.2021

Американскиот бизнисмен Вишал Гарг, кој стои зад компанијата по име Better.com, отпуштил 900 свои вработени без никакво предупредување или претходна најава. Тој ги собрал сите на видео повик на Зум само неколку недели пред Божиќ и ги известил дека ...

Снимка од „Зум“ состанок на кој газда со еден муабет отпушти од работа 900 вработени

Таратур - 07.12.2021

Американскиот бизнисмен Вишал Гарг, кој стои зад компанијата Better.com, отпуштил 900 свои вработени без никакво предупредување или претходна најава на едноставно закажан групен состанок на платформата „Зум“.

Повикал 900 работници на Зум да им го соопшти ова: Немате среќа – отпуштени се

Вечер Прес - 06.12.2021

Ако сте на овој повик за Зум, немате среќа бидејќи сте дел од група која е отпуштена. Со овие зборови, извршниот директор на американската хипотекарна компанија Better.com, Вишал Гарг, отпуштил дури 900 вработени на кои претходно преку платформата ...