TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Училиштата од Белград мора да платат најмалку 7,4 милиони динари поради проневера

Опсервер - 16.09.2020

Белград, 16 септември 2020 () – Основните училишта од Белград мора да платат најмалку 7,4 милиони динари поради разни малверзации, се вели во последната анализа на Центарот за истражувачко новинарство на Србија (ЦИНС).

Училиштата од Белград мора да платат најмалку 7,4 милиони динари поради проневера

А1 On - 16.09.2020

Основните училишта од Белград мора да платат најмалку 7,4 милиони динари поради разни малверзации, се вели во последната анализа на Центарот за истражувачко новинарство на Србија (ЦИНС). Според ЦИНС, белградската буџетска инспекција од 2017 година ...

Училиштата од Белград мора да платат најмалку 7,4 милиони динари поради проневера

Либертас - 16.09.2020

Основните училишта од Белград мора да платат најмалку 7,4 милиони динари поради разни малверзации, се вели во последната анализа на Центарот за истражувачко новинарство на Србија (ЦИНС). Според ЦИНС, белградската буџетска инспекција од 2017 година ...

Девет училиштата од Белград поради проневера ќе платат најмалку 7,4 милиони динари

Слободен Печат - 16.09.2020

Основните училишта од Белград мора да платат најмалку 7,4 милиони динари поради разни малверзации, се вели во последната анализа на Центарот за истражувачко новинарство на Србија (ЦИНС). Според ЦИНС, белградската буџетска инспекција од 2017 година ...

Училиштата од Белград мора да платат најмалку 7,4 милиони динари поради проневера

24Инфо - 16.09.2020

Основните училишта од Белград мора да платат најмалку 7,4 милиони динари поради разни малверзации, се вели во последната анализа на Центарот за истражувачко новинарство на Србија (ЦИНС). Според ЦИНС, белградската буџетска инспекција од 2017 година ...