TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Странски државјани паднале во провалија во Црна Гора

Макфакс - 26.11.2022

По неколкучасовна акција, лицата кои денеска паднаа во провалија во областа „Друма“ во Црна Гора се извлечени и предадени на итната помош на понатамошно лекување. Двајца странски државјани паднале во провалија во месноста „Друма“ во општина Тузи, а ...

Извлечени двајцата странски државјани кои паднаа во провалија во Црна Гора

Вечер Прес - 26.11.2022

По повеќечасовна акција, лицата кои денес паднаа во провалија во реонот Друма во Црна Гора се извлечени и предадени на Брза помош на понатамошно лекување. Двајца странски државјани паднале во провалија во местото Друма во општина Туза, а акцијата за ...