TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) Русин открива како најбрзо да го исчистите автомобилот од снег

Скопје1 - 14.01.2022

Русин направи интересно видео во кое открива нов начин како што побрзо да го отстраните снегот од возилото. Погледнете го видеото со ...

(ВИДЕО) Шоу програма: Како Русин за секунда го исчистил автомобилот од снег!

Екран - 14.01.2022

Кога станува збор за чистење на снегот од возилата, луѓето се снаоѓаат на различни начини. До каде може да оди креативноста потврдува еден Русин кој од својата „Лада Самара“ отстранил големи количини снег буквално за една секунда.

Хит видео: Како Русин за секунда чисти снег од автомобил

Кајгана - 14.01.2022

Ретки се оние кои уживаат во чистењето на снегот од возилата на минусни температури. Но, тоа е неизбежна работа која го чека секој возач кој го оставил возилото на снег, особено во студената Русија.

Погледнете како овој човек за кратко време го исчисти снегот од неговиот автомобил (ВИДЕО)

Кумановски м. - 13.01.2022

Кога станува збор за чистење на снегот од возилата, луѓето се снаоѓаат на различни начини. До каде може да оди креативноста потврдува Русинот кој од својата Лада Самара отстранил големи количини снег буквално за една секунда. Погледнете го видеото.