TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЦУК: Во тек e акција за спасување на планинари и седумгодишно дете кај село Кожле

МКД - 25.05.2024

Четири лица планинарејќи го згрешиле патот и залутале на стрмно место што претставувало опасност за понатамошно нивно движење. Меѓу лицата има едно малолетно (седумгодишно) дете. Тие залутале на патот од село Кожле кон Велес, месност Манастирски ...

Четворица меѓу кои и седумгодишно дете залутале на опасен терен меѓу Кожле и Велес, во тек е спасувачка акција

А1 On - 25.05.2024

Четири лица меѓу кои и седумогодишно дете залутале денеска планинарејки во регионот меѓу селото кожле и Велес, во месноста „Манастирски мост“ информираше Центарот за управување со кризи. – Регионалниот ЦУК Велес веднаш комуникациски координираше за ...

ЦУК: Во тек акција за пронаоѓање и извлекување четворици планинари и 7 годишио дете на опасно стрмно место меѓу село ...

Либертас - 25.05.2024

На Единствениот повикувачки број 112 во Центарот за управување со кризи (ЦУК) денеска доцна попладне е добиена пријава за четири лица, меѓу кои и едно малолетно седумгодишно дете, кои планинарејќи од село Кожле кон Велес („месност „Манастирски ...

Во тек спасувачка акција – се трага по седумгодишно дете и четворица планинари во велешко

ТВ21 - 25.05.2024

Денеска, доцна попладне, на Единствениот повикувачки број 112 во Центарот за управување со кризи (ЦУК) е добиена е пријава за четири лица, кои планинарејќи го згрешиле патот и залутале на стрмно место што претставувало опасност за понатамошно нивно ...

ЦУК: Во тек акција за пронаоѓање и извлекување залутани лица со малолетно седумгодишно дете на опасно стрмно место меѓу ...

Фактор - 25.05.2024

Денеска, доцна попладне, на Единствениот повикувачки број 112 во Центарот за управување со кризи (ЦУК) е добиена е пријава за четири лица, кои планинарејќи го згрешиле патот и залутале на стрмно место што претставувало опасност за понатамошно нивно ...

Во тек акција за пронаоѓање и извлекување залутани лица со дете на опасно место меѓу с.Кожле и Велес

Скопје1 - 25.05.2024

Денеска, доцна попладне, на Единствениот повикувачки број 112 во Центарот за управување со кризи (ЦУК) е добиена е пријава за четири лица, кои планинарејќи го згрешиле патот и залутале на стрмно место што претставувало опасност за понатамошно нивно ...

ЦУК: Во тек е акција за пронаоѓање и извлекување залутани лица меѓу кои и седумгодишно дете

4NEWS - 25.05.2024

Денеска, доцна попладне, на Единствениот повикувачки број 112 во Центарот за управување со кризи (ЦУК) е добиена е пријава за четири лица, кои планинарејќи го згрешиле патот и залутале на стрмно место што претставувало опасност за понатамошно нивно ...

ЦУК: Спасувачка акција по четворица граѓани, меѓу кои и седумгодишно дете, кои залутале меѓу Кожле и Велес

Фокус - 25.05.2024

Четири лица меѓу кои и седумогодишно дете залутале денеска планинарејки во регионот меѓу селото кожле и Велес, во месноста „Манастирски мост“, информираше Центарот за управување со кризи. -Регионалниот ЦУК Велес веднаш комуникациски координираше за ...

ЦУК: Во тек акција за пронаоѓање и извлекување залутани лица на опасно стрмно место

Канал5 - 25.05.2024

ЦУК: Во тек акција за пронаоѓање и извлекување залутани лица на опасно стрмно место меѓу село Кожле и Велес. На Единствениот повикувачки број 112 во Центарот за управување со кризи (ЦУК) денеска доцна попладне е добиена пријава за четири лица, меѓу ...

ЧЕТИРИ ЛИЦА, МЕЃУ КОИ И СЕДУМГОДИШНО ДЕТЕ СЕ ИЗГУБИЈА – се јавиле на 112 дека го згрешиле патот, во тек е акција за ...

Курир - 25.05.2024

На Единствениот повикувачки број 112 во Центарот за управување со кризи (ЦУК) денеска доцна попладне е добиена пријава за четири лица, меѓу кои и едно малолетно седумгодишно дете, кои планинарејќи од село Кожле кон Велес („месност „Манастирски ...

ВО ТЕК Е АКЦИЈА ЗА ИЗВЛЕКУВАЊЕ ЗАЛУТАНИ ЛИЦА ВО ВЕЛЕШКО Меѓу изгубените има и 7-годишно дете

+инфо - 25.05.2024

Тим од 3 члена од ДЗС известиле дека тргнуваат на лице место за да ги извлечат залутаните лица, со детенцето, од опасниот стрм предел меѓу село Кожле и Велес. Денеска, доцна попладне, Центарот за управување со кризи (ЦУК) доби пријава за четири ...

Во тек акција за пронаоѓање и извлекување залутани лица со малолетно седумгодишно дете на опасно стрмно место меѓу ...

24Инфо - 25.05.2024

Денеска, доцна попладне, на Единствениот повикувачки број 112 во Центарот за управување со кризи (ЦУК) е добиена е пријава за четири лица, кои планинарејќи го згрешиле патот и залутале на стрмно место што претставувало опасност за понатамошно нивно ...

Четири лица меѓу кои и седумгодишно дете залутале на стрмно место меѓу Кожле и Велес

Локално - 25.05.2024

Денеска, доцна попладне, на Единствениот повикувачки број 112 во Центарот за управување со кризи (ЦУК) е добиена е пријава за четири лица, кои планинарејќи го згрешиле патот и залутале на стрмно место што претставувало опасност за понатамошно нивно ...

ЧЕТИРИ ЛИЦА, МЕЃУ КОИ И СЕДУМГОДИШНО ДЕТЕ СЕ ИЗГУБИЈА – во тек е акција за пронаоѓање и нивно извлекување

Денешен - 25.05.2024

На Единствениот повикувачки број 112 во Центарот за управување со кризи (ЦУК) денеска доцна попладне е добиена пријава за четири лица, меѓу кои и едно малолетно седумгодишно дете, кои планинарејќи од село Кожле кон Велес („месност „Манастирски ...

ЦУК: Во тек акција за пронаоѓање и извлекување залутани лица на опасно стрмно место меѓу село Кожле и Велес

Бриф - 25.05.2024

На Единствениот повикувачки број 112 во Центарот за управување со кризи (ЦУК) денеска доцна попладне е добиена пријава за четири лица, меѓу кои и едно малолетно седумгодишно дете, кои планинарејќи од село Кожле кон Велес („месност „Манастирски ...