TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Граѓаните да внимаваат со „брзите кредити“

Локално - 12.01.2019

Секој корисник има право предвреме, кога сака, целосно или делумно да го врати банкарскиот потрошувачки кредит. Притоа, според Законот за потрошувачки кредити, точно се знае колку банката може да го „напенали“.

Американските студенти должат 1.500 милијарди евра

Оff.net - 11.01.2019

Студентските долгови во САД никогаш во историјата не биле толку големи. Во кредитно ропство заради студиите се 44 милиони Американци. Речиси седум проценти од сите американски долгови се на има студентски кредити.

Како „изедовме“ една милијарда евра од потрошувачките кредити

Фактор - 11.01.2019

Безмалку половина од долгот кои граѓаните го имаат кон банките е по основ на потрошувачки кредити. Заклучно со септември месец, лани само за вакви ненаменски кредити или кредити за покривање на тековни потреби граѓаните на банките им должат 1,331 ...

Граѓаните да внимаваат со „брзите кредити“

Курир - 12.01.2019

Секој корисник има право предвреме, кога сака, целосно или делумно да го врати банкарскиот потрошувачки кредит. Притоа, според Законот за потрошувачки кредити, точно се знае колку банката може да го „напенали“.

Граѓаните да внимаваат со „брзите кредити“

Слободен Печат - 12.01.2019

Во последно време се поактуелни стануваат т.н. брзи кредити. За да ги заштити потрошувачите, ОПМ конкретно за овој сегмент поттикна измени на Законот за потрошувачки кредити. Секој корисник има право предвреме, кога сака, целосно или делумно да го ...

Брзите кредити имаат провизија и до 200 отсто

Независен - 12.01.2019

Секој корисник има право предвреме, кога сака, целосно или делумно да го врати банкарскиот потрошувачки кредит. Притоа, според Законот за потрошувачки кредити, точно се знае колку банката може да го „напенали“.

Граѓаните да бидат внимателни со брзите кредити

Скопје инфо - 12.01.2019

Секој корисник има право предвреме, кога сака, целосно или делумно да го врати банкарскиот потрошувачки кредит. Притоа, според Законот за потрошувачки кредити, точно се знае колку банката може да го „напенали“.

Граѓаните да внимаваат со „брзите кредити“

Сител - 12.01.2019

Секој корисник има право предвреме, кога сака, целосно или делумно да го врати банкарскиот потрошувачки кредит. Притоа, според Законот за потрошувачки кредити, точно се знае колку банката може да го „напенали“.

Граѓаните да внимаваат со „брзите кредити“

1tv - 12.01.2019

Секој корисник има право предвреме, кога сака, целосно или делумно да го врати банкарскиот потрошувачки кредит. Притоа, според Законот за потрошувачки кредити, точно се знае колку банката може да го „напенали“.

Граѓаните да внимаваат со „брзите кредити“

Денар - 12.01.2019

Секој корисник има право предвреме, кога сака, целосно или делумно да го врати банкарскиот потрошувачки кредит. Притоа, според Законот за потрошувачки кредити, точно се знае колку банката може да го „напенали“.

Граѓаните да внимаваат со „брзите кредити“

Вечер - 12.01.2019

Секој корисник има право предвреме, кога сака, целосно или делумно да го врати банкарскиот потрошувачки кредит. Притоа, според Законот за потрошувачки кредити, точно се знае колку банката може да го „напенали“.

Граѓаните да внимаваат со „брзите кредити“

+инфо - 12.01.2019

Секој корисник има право предвреме, кога сака, целосно или делумно да го врати банкарскиот потрошувачки кредит. Притоа, според Законот за потрошувачки кредити, точно се знае колку банката може да го „напенали“.

Граѓаните да внимаваат со „брзите кредити“

Бриф - 12.01.2019

Секој корисник има право предвреме, кога сака, целосно или делумно да го врати банкарскиот потрошувачки кредит. Притоа, според Законот за потрошувачки кредити, точно се знае колку банката може да го „напенали“.

Банките кријат – можете да се откажете од потрошувачки кредит иако сте потпишале договор

Република - 12.01.2019

Секој корисник има право предвреме, кога сака, целосно или делумно да го врати банкарскиот потрошувачки кредит. Притоа, според Законот за потрошувачки кредити, точно се знае колку банката може да го „напенали“.

Граѓаните да внимаваат со „брзите кредити“

Либертас - 12.01.2019

Секој корисник има право предвреме, кога сака, целосно или делумно да го врати банкарскиот потрошувачки кредит. Притоа, според Законот за потрошувачки кредити, точно се знае колку банката може да го „напенали“.

Граѓаните да внимаваат со „брзите кредити“

Опсервер - 12.01.2019

Секој корисник има право предвреме, кога сака, целосно или делумно да го врати банкарскиот потрошувачки кредит. Притоа, според Законот за потрошувачки кредити, точно се знае колку банката може да го „напенали“.