TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Невешт и несреќен крадец: Наместо банкоматот, со експлозивот се разнел самиот

ММС - 10.10.2019

Невешт арамја (37) од Русија завчера се разнел со експлозив кога се обидел да ги ограби парите од автомат во градот Чероповец. Загинал на лице место додека го поставувал импровизираниот експлозив, а сигурносна камера ја снимила ненадејната ...

(Вознемирувачко видео) ЗАГИНАЛ СРЕДЕ ГРАБЕЖ: Неспретен крадец, наместо банкомат, се разнел себе!

Екран - 10.10.2019

Тешката метална врата на влезот во собата одлетала на околу 10 метри Неспретен крадец (37) од Русија во вторникот додека се обидувал да ограби банкомат во градот Чероповец се разнел самиот себе.

Погинал среде грабеж: Неспретен крадец, наместо банкоматот, се разнел себе

Денешен - 09.10.2019

Неспретен крадец (37) од Русија експлодирал во вторникот додека се обидувал да ограби банкомат во градот Чероповец. Тој загинал на лице место додека го ставал импровизираниот експлозив, а безбедносната камера ја снимила ненадејната детонација.