TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дисперзирана драматика на експерименталниот театарски фестивал во шангај

24 Вести - 21.11.2020

Драмските видео читања „Дисперзирана драматика“ или уште наречена и „Сирота мала богата драма во Кратово – драми во движење“ е проект на Македонскиот центар „Ити Продукција“, кој ќе се прикажува на јубилејното 10-то издание на Меѓународниот фестивал ...

Дисперзирана драматика на експерименталниот театарски фестивал во Шангај

MakPress - 21.11.2020

Драмските видео читања Дисперзирана драматика (Сирота мала богата драма во Кратово – драми во движење), проект на Македонскиот центар ИТИ/ПРОДУКЦИЈА, ќе се прикажува на јубилејното 10. издание на Меѓународниот фестивал за експериментален театар во ...

Дисперзирана драматика на театарски фестивал во Шангај

Вечер Прес - 22.11.2020

Драмските видео читања Дисперзирана драматика (Сирота мала богата драма во Кратово – драми во движење), проект на Македонскиот центар ИТИ/ПРОДУКЦИЈА, ќе се прикажува на јубилејното 10. издание на Меѓународниот фестивал за експериментален театар во ...

Дисперзирана драматика на експерименталниот театарски фестивал во Шангај

Опсервер - 21.11.2020

– Драмските видео читања Дисперзирана драматика (Сирота мала богата драма во Кратово – драми во движење), проект на Македонскиот центар ИТИ/ПРОДУКЦИЈА, ќе се прикажува на јубилејното 10. издание на Меѓународниот фестивал за експериментален театар во ...